Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a fino ima strelica obavezan smjer
Ja pročitala u ulici Kultur Shocka.
...ovdje na stupu samo je bilo pitanje vremena...užas! ostavili su ovaj dio dionice pod potpunim mrakom već 5-6 godina...prekopali sto hiljada puta napravili nove trake ukljucenje sa mosta na te trake je iz horror filmova! nikakve signalizacije...nikakve rasvjete ničeg živog! samo je čudo bilo da do sada nije bilo večih tragedija! stup umjesto reprezentativnog glavnog ulaza u glavni grad imamo največe ruglo u historiji čovječanstva po pitanju urbanizacije i planiranja!
Ovo je izgleda nastavni centar za polupismene novinare i izmišljanje nove terminologije. Udes je udes...ali kakav je to frontalni udes. Ako me pokupi kamion s leđa....ili mi padne reklama s prodavnice na glavu...kako se takvi udesi nazivaju? Stražnji i gornji udesi?
ko god da je vozio podhitno oduzeti vozačku dozvolu i doživotna zabrana upravljanja čak i biciklom.
nema dana u Sa bez sranja strasno
Ja bi ovoj budali sto vozi kontra stranom oduzeo vozacku..!!
Kakoooo???
pa kontaj malo, mozda je žena vozila crveno vozilo :)
Nebitno ko je vozio, ali kako uci u pogresan smjer?