Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stojadin preživio rat, ali ne i mir!
jaki mir
Golf je automobil a stojadin je vozilo .......
To se desilo u mojoj ulici. Auto je u vlasništvu sina vogoscanskog policajca Piknjaca. Inače sin mu je i ranije bio problematičan i imao nekih raznoraznih konflikata. Što je tražio,to je i dobio. Samo mi zao Zastave sto vozi jedna stara gospođa. Ta Zastava je od '85 godine, tu je bila cijeli rat. Gospođa je srpske nacionalnosti pa je niko nije ni dirao, a ona je tokom rata sačuvala cijele 3 zgrade i jedino te zgrade su ostale sto nisu opljačkane, a u ostatku ulice nema stana koji je imao bar jednu utičnicu ili štok.
Što lažeš da je problematičan ?
Kakav bolan MCAsmir, to si ti nesto opasno fulio
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Golf je od policajca iz Vogosce opomena valjda da ne salje vise sina gdje ne treba
skoro svaku noc banda zapali par auta i to tako traje godinu najmanje a sta policia radi...pa radi s njima jbg, ucjenjuju raju, uzimaju reket, ne platis gori ti auto
Nije tačno. Ovo je prvo vozilo u Vogošći sto je zapaljeno. Golf je u vlasništvu sina policajca PU Vogošće. Sin je problematičan, i sam je to tražio.
Ovdje je zaista više potrebna ANTITERORISTIČKA VJEŽBA specijalne islamske policije. Kakve ba islamske ? PA UPRAVO JE FEDERALNA POLICIJA PODIJELJENA NA onu HR HB i ostalu !
http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=28598
Nisam ti mala ja uteha muska sam kurva najveca znam da me zelis vidim to vatrom se igras ledenom Samo mene vidis tecem ti kroz vene jednu vrelu noc da si pokraj mene ne dam se lako ima me muska sam kurva, siluj me
haha
@UjkoVoliDjiksone https://www.youtube.com/watch?v=trDik_YcRrM
"U opcini Vogosca kod Sarajeva"..Vogosca je opcina u KS kao i druge opcine pa zamisli pa piše "Na Ilidzi kod Sarajeva" :)) V
ccc... pa Ilidza i Vogosca nisu gradske opcine vec 20 godina. Gdje zivis ti mrmote ? Grad Sarajevo cine 4 opcine, a to nisu nikako Ilidza i Vogosca. E svasta....
@MojaDzoja Jel ti razumijes sta je napisano mrmote?? Da je Vogosca opcina u KS, a ne gradska opcina. Ja nigdje nisam ni napisala da je Vogosca sarajevska opcina. Ukljuci malo mozak.
Ovo je sistemski problem, ali veci problem je sto se to desava u duzem periodu a da apsolutno ne postoji bilo kakva evoidencija o tome ko to radi i zasto. Sumnjam da se radi o pojedincu, a jos vise sumnjam da se radi o psihicki nestabilnim osobama. Kako i poceh mislim da se radi o sistemskom problemu koji je morao do sada biti rjesen.
KAd nema ovakvih EKSCESA svaki dan , nešto me zazebe oko srca: MA JEL TO POČELO ? A kad svaki dan ovo rade , ko granatiranje za vrijeme rata, onda znam DA JE SITUACIJA REDOVNA !!
Ma nemoj se sikirati REDOVNO STANJE U JALALABADU
svakodnevno horor kod bošnja
Ja sinoc na you tube-u gledo horor, ili je bio porno film neznam tacno, uglavnom je bilo strasno- presveti Vasilije Kacavenda ga glaba nekom momku. Kasnije mi rekose da je on neki pravoslavni autoritet, da tim istim ustima kojim ga glaba, narodu propovijeda vjeru. Fakat bolesno.
rezervat , gospodine da se niste organizovali da palite automobile po Sarajevu ? Uopste me ne bi cudilo da je tako.
opet izgleda treba nekog ubiti od ovih mafijasa pa da se smire malo
jel stojadin kasko osiguran?
Ustanovljena steta na Zastavi: 8 BAM-ova
nek je prezivio ovaj 101!
ko je cero njega i jugoslava, zna i avion cerati..ko avion u letu na jakom vjetru. nekada davno, meni je jugic vise dijelova potrosio neg goriva i svako jutro turpijaj platine.. :))
komsiluk sam drzao u pripravnosti za guranje.. :))