Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TO JE U ROGATICI \"OBAVEZNA OPREMA U AUTU\"
nije musliman,pa zato su samo incijali,a da je musliman bilo bi puno ime i prezime.
TREBA SVE SELJAKE VRATITI ODAKLE SU DOSLI ISTOCNA BOSNA SANDŽAK I SVE OSTALE.DOŠLA SELJADIJA IZ 5 ULICA IZ SVOG SELA GDJEE NE SMIJU PISNUTI OD SRBA GORE I SADA SU OVDJE MANGUPI,A ONI SU JADOVI I KUKAVICE OS SANDŽA PA DO ISTOČNJAKA.NEKA SE ZAHVALE KARADŽIČU STO SU DOŠLI NA ASFALT I SADA GLUME MANGUPE A ZNA SE STA SU P.....E
FRUSTRIRANI STVOROVI, CIM SE SPOMENE BOMBA ILI KAKV EKSPLOZIV VAMA SU NA UMU MUSLIMANI!!! BOLESNICI LIJECITE SE , OSLOBODITE SE FOBIJE!!! ZIVOT VAM PRODE U STRAHU, KOJI VAM JE JADNIM UMOVIMA NAMETNUT!!!
Ako nemate zakonske ovlasti za oduzimanje, imate zakonski osnov da vozilo date na detaljan pregled i da mu ga dovedete u neuptrebljivo stanje pa nek vas onda tuži.Tako radi sva policuja svjeta gdje se poštuje sigurnost građana.
Po zakonu oduzeti vozilo u kojem je krio oružje.
Ako su ga več pustili ode on po drugu, u RS-u,kakao sam čuo sada kašikara 20km. a do skoro bila 10km, valjda im prekinuli neki lanac trgovine.
ama čovjek se sšrem\'o za slavlja ljudi, pa nemojte odmah terorizam...
CIM MI KRIJU IME I PREZIME MORA DA JE SRBIN tj, SRPSKI TERORISTA!!!!!
Zato i ne guram. Ako ti guraš jezik u hrvatsko dupe, ne znači da svako gura svoj. Nisi ti mjerilo stvari.
vidiš da ne valja gurati jezik u muslimansko dupe, ili ti se to sviđa .........
ma pustite ga to vam je zemljak .... ohooooo
sarajevo grade sta ti papci rade
jeli i on Sandzo
u pakusu mu je ugurati, odmah, ma ko bio i ma kako se zvao. kretenchina.
Smije u našoj civilizaciji, žao mi je što kod tebe u Iraqu nije tako. Polahko, biće, ne sekiraj se, treba da budeš ponosan što si primjer Darvinove teroije ;)
tesko da se radi o srbinu, rodjen u rogatici a nastanjen u sarajevu