Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U mene jaran kaze za motocikl " tabut na dva tocka " nije daleko od istine nazalost
Ma ja balija baketov samo pita i limuzina, to vam je status simbol.. :)
Da bog da ti da pogines pa bilo kako! Insalah! Kad tako komentarises ,glupo ,cuj da bog da poginuli!?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nažalost, ovo je već četvrta ili peta saobraćajna nesreća na ovoj lokaciji u kojoj je učestvovao motociklista. Nadam se da nisu ozbiljnije povrede u pitanju. Želim brz oporavak povrijeđenom i pamet u glavu svima nama, vozačima i pješacima.
vozači motora ne poštuju pravila saobraćaja pretiču prolaze između auta policija mora više raditi na kažnjavanju prije nego se počnu dešavati smrtni ishodi
i traze vala ovi sa motorima..i tacno je da njih 95% koristi motor za kurcenje a ne kao prevozno srestvo
Pitanje za KLIX. Ima li šansi da i ovaj što ze naziva Bulevar bude "UHAPŠEN". Kako ste pomogli pri hapšenju u Tuzli i Sarajevu trebalo bi nešto po tom pitanju uraditi pa makar bio na kraj svjeta. Ova osoba je bolesna i treba je pod hitno u sanatorijum i liječiti. Moguće da je osoba trpila nasilje u porodici i sredini u kojoj je odrastala. NIJE SRAMOTA BITI BOLESTAN, SRAMOTA JE NE LIJEČITI SE. A i ostali koji koriste ime Bulevar uozbiljite se nije ovo više za12345cija. MORBIDNO JE.
ovom motor nece pasti na pamet zadugo
@BulevarProfita hajde i kao sinoć da dođeš da mi ga podudlaš.
Radim kao medicinska sestra u Službi za anesteziju i reanimaciju. Od aprila pa sve do oktobra mjesečno na motoru strada barem 3 vozača. To se nerijetko završi: operacijom, komom a često i letalnim ishodom. Bog je rekao: "Čuvaj se robe čuvaću te i ja". Budi svoj oprezni jer samo tako se sačuva svoj a i tuđi život.
@Demetra Budite svi oprezni- greška u tekstu.
@Demetra ja motor već 30 godina nazivam tabut na 2 točka
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Doslo proljece pocelo divljanje sa motorima! Gdje je policija na motorima da sankcionise provlacenja i preticanja izmedu dva auta?I da hoces, ne mozes ga upratiti, a ne daj boze da moras izbjeci nesto, pa ga dotaknes retrovizorom i oboris!
@Marko87 ovaj je bas imo divljat cime skutercic 50 kubika brze ides pjeske
pa kad je motor zapreminski mal i brz toliko da ga jedva i primjetiš nije ni čudo što ga vozači automobila kasno vide.
Barem je imao kacigu. Mnogi ne nose samo nabiju sunčane i prave se face
Prvi vjesnici proljeća...motoristi i mješalica 😁
Policija je totalno neprofesioonalna, sve Juskini mladi sda jadnici, kazu ti si kriv cim si na motoru...
Kaciga glavu cuva !!!
Neko je prosao kroz crveno...