Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seljačina pali rastinje i travu, umjesto da iskopa rupu, tu stavi i vremenom se pretvori u kvalitetnu zemlju, ali seljak ostaje seljak...
Tako je....ja sam napravio sanduk za kompost i koristim ga za cvijeće., ali džaba seljaku govoriti
Malo je tu gradjana moj sinko..
@BRUNDO OD ČEGA ĆE PLATIT https://www.klix.ba/biznis/finansije/novo-zakonsko-rjesenje-u-fbih-na-visa-primanja-veci-porez/170319019
E pa svakog od tih neodgovornih gradjana kazniti na sljedeci nacin: Zaracunati punu cisternu vode,koliko vatrogasaca,toliko dnevnica,gorivo,i na kraju naravno kazna,da mu se zavrti u glavi! Kod nas ljudi razumiju samo jezik,lupi me po dzepu!
Pojedini misle ako imaju u posjedu neko zemljište da mogu na njemu nuklearni otpad odlagat'. Kad im kažeš da ne trebaju paliti uvrijede se jer se miješaš.
Vece kazne
Kakvim bolan gradjanima. To naviklo oko Foce i Cajnica u svom selu, sve na gomilu pa zapali.
A vi lafo gradjani,he,he
Neka su podigli kazne i nakupovali radara kao gljiva poslije kise. A istjerali pacove na cestu i fataj sve zivo i mrtvo sto vozi auto. A piromane ko benda ima od radara love da se plate Vatrogasci.
To sezonsko paljenje trave i korova je postao nezaobilazni dio bosanske tradicije. Ako to ne radiš, nešto nije u redu s tobom.
Ja ko da je avgust
seljacki mentalitet..seljacke nacije