Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da će tim novcem obezbjediti sebi dovoljnu količinu narkotika i da će se predozirati i učiniti ovaj svijet ljepšim svojim odlaskom odavde. Surovo razmišljanje, huh, moji lažni moralisti na Klixu?
@kadFazaniLete U pravu si. Može, ali obično profil alkoholičara je takav da bira druge i manje loše načine dolaska do novca. Ali kada narkoman osjeti tremor, tu više ne vlada ni trunka razuma, jedino je važno doći do opijata ne razmatrajući sredstva koja vode do tog cilja.
@BehindGreenEyes U pravu si. Moze svasta biti ali alkos je nesto drugo. On moze ako zatreba ukrasti flasu rakije iz granapa. Ne treba mu ovaj "sprektakl".
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
uvesti zakon odmah ga ubiti u ducanu,kuci ili bilo kojem drugom privatnom vlasnistvu
Da su prosli na zuto svijetlo odmah bi bili ufaceni
Halo Bakire, šta nam ovo rade, hahahahahahaha Pa moj Bakire svaki dan po nekoliko oružanih pljački na ovo malo Federacije. Baš me čudi, zemlja uređena, ljudi zaposleni, bezbrižni, nema skoro 60% nezaposlenih, kultura nam cvjeta, ne zatvaraju se muzeji, u umjetnost se ulaže nemilice (tamo za one krkane kosce) penzioneri uživaju u redovnim mirovinama ali i brojčano dovoljnim hahaha narod ti sretan (nesretan da se malo-malo neko ubije) šta si ovo bolan Bakire napravio od Federacije?
Pravda za Fahra i Bilsenu
I Dautbasica
Evo ja ne uključi žmigavac i odmah me zaustaviše i dadoše kaznu od 40 km i ako platim odmah to je samo 20 km i kad skontaš dobro sam prošao
POCASTILI SE,NEKA.
Neka murija pise kazne kad samo to I mogu, takve su im ovlasti, nisu oni krivi, svo drvlje I kamenje na njih nije fer, mlatili bi oni samo da ima ko da stane iza njih
Treba dobar zakon i odrijesiti policiji ruke da nosaju kalasnjikove kao u rusiji u pojedinim dijelovima. Druge nema. I rokaj nakon izrecenog verbalnog upozorenja. Pa bi onda vidjeli kako se regulisu stvari.
Od ranije poznati policiji.
@fuma.guma Nemoj tako...policija traga za pociniocima.
Normala
Nevjerovatno, ali ovakve vjesti nam postaju normalne.....
Cartierove zlatare mnogo nam se dopale
Za oko su nam zapale prebogate strankinje...
Pretpostavljam da su i oni pobjegli u nepoznatom pravcu!!! Danas ce oni u drugu radnju, valja sad prodati zlato
gazda od sad pumparicu ispod stola, eventualno tetejca i stanje će biti zadovoljavajuće