Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sad kad ga zaganja Kung Fu Panda ...
dabogda tom lopovu za lijeka trebalo , umjesto da nas grad prikazemo u najljepsem izdanju seljaci ipak sve na kraju pokvare
\"saopcili su da je nepoznata osoba nakon razbojništva pobjegla\" Jok eto čekaće našu \"sposobnu\" policiju da ga uhapsi i pusti ujutro. Garant nije bio gladan.
Ništa novo u Islamabadu, 450 godina zuluma nad drugima i drugačijima ušlo u krv i gene.
Ako se mene pita mudonja je , mogao je biti neki nindja u pitanju :D
Gostoljubive su sarajlije.Pravi domaćini.
Ne kaze se krivicno djelo nego junacko djelo
Dodik, nema ko drugi.
majmune odudlaj ga kako tebi dolikuje musli ...majmunski !
garant si izaso iz guznog crijeva pa malo danfas pa ti nesta vokri govance malo
kinezi mrs u japan
Samo dokaz vise kako su guzno crijevo i oni sto tamo zive ,jedna velika nistica ,ili ti dno dna ! Ko one 4 ulice proglasi \" Gradom \" ?! Svasta !
Nepoznata osoba napala je T. R, državljanina Japana i uz prijetnju novcem otuđila mu određenu sumu novca. Razbojništvo se dogodilo u nedjelju oko 11.45 sati u ulici Braće Begić. Da li se pregledava sta se objavljuje na ovoj stranici !!! Bar je \"zabavno\"
kako se ninja nije odbranio :)
sori na mom nepoznavanju kung fu gradiva, eto treb\'o ga je japanac slomit poluosovinom od toyote al\' je na zalost nije imao pri ruci
I SLJEDEĆE GODINE ĆE OVAJ TURIST 100% DOĆI U BIH. :)
Dobro je da nije na bruce leeja naletio