Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajem sudstvu 12 sati da ga pusti van. Kvota na izlazak je 1.01
Ovaj ce biti pusten u roku 2 sata..
hahaha upravu si ,obrazlozenje: nema mjesta u celijama zatvori puni javljajte se u upravu svaki dan i ne napustajte mjesto boravka.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ja ovdje vidim, uglavnom, samo veću količinu bižuterije... I mobitel vrijedan marku.
ja kriminalca u pm neku bizuteriju im'o i par tespiha
hhaha..ovaj im je izgleda poznat od ranije...tekst koji slijedi je iz 2009.g... Uhapšen bjegunac iz zeničkog zatvora SARAJEVO - Fadil Karović (38) koji je iz zeničkog zatvora pobjegao 3. avgusta iskoristivši pogodnosti uhapšen je u nedjelju u Sarajevu, javile su juče agencije. Karović je osuđen na dvije godine i šest mjeseci zatvora zbog krađa, a sarajevska policija je pretresom bjegunaca kod njega pronašla provalnički alat. Karović je policiji poznat po provalama u stanove iz kojih je krao novac, zlato, mobilne telefone... On je prije nego što je iskoristivši pogodnosti pobjegao iz zeničkog zatvora izdržao oko 13 mjeseci kazne. Karović je vraćen u KPZ Zenica. A izgleda da ima i radnju...''profesionalni amater''
Haha, šta je ovo ovaj čovjek krao? Bižuteriju? Izgleda da je jadan kleptoman. Kao da mu je bilo bitno samo ukrasti, pa bilo šta. I da je veća vrijednost, sutra će biti na slobodi i nastaviti po starom. Tako je kod nas, znaju to lopovi. Isto kao da ga niste ni uhvatili.
covjek informaticar, imao 3 laptopa, a ulagao u nakit, ne vjeruje jednostavno u novcanice... ne znam sta je sporno
dobrog sata nije ispod nekolko hiljada
vidi isti moj laptop koji su mi ukrali
Odmah mu obje ruke osjec. Po serijatu
Pa sta je ovo krao smece?
Mogu mislit kol'ko se sad crvene vlasnici ove bižuterije ...??? Jbt. pa ni lopov om ne imade šta ukrast ...! ! !
Jadni lopovi ni oni više nemaju šta krast, sve bižuterija, nema ovdje 3 marke.
Sutra vijest: Fadil Karović pušten!
ovaj lik nije krao..pa ovo mozes naci na svakom malo prometnijem mjestu gdje ima kontejner..
Super, predpostavljam da je saslušan i brže bolje pušten kući. Saslušanje je naš najveći domet-DALJE NEMA!!!
ja bih njega natjerao da lično vrati svakome ono što je ukrao, i lijepo zamoli za oprost, tako da mu više nikada ne naum padne da radi takve stvari.
nema se šta od ovog naroda više ni ukrast, niti ga pas ima za šta ujest.....gledaj bižuterije, ovdje je i lopovski posao niskoprofitabilan i svodi se na poreživljavanje
zamisli cim se sve policija bavi..pa ovde nema ni 100 km vrijednosti...uhapsili nekog jadu, i odma ajmo na klix..