Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj kad napišu incijale...radije ne pišite ništa
Dje ce Turcin na Turcina? Sramota...
http://www.oslobodjenje.ba/crna-hronika/direktor-prodaje-firme-waikiki-zadrzan-u-bolnici-foto Ovaj Đorđe (Plava trenerka) pravi probleme i razbojništva od jedno 7-e godine i niko mu ništa... Mamu li mu narkomansku...
I naravno, svi iz Sarajeva. To vam je ta rođena, krvna sarajevska gradska raja za kojom svi jadni toliko žalite da je manjka u posljednje vrijeme od \"pridošlica\". Ah tugo, tugo, odnijela te voda! Hahahahahahahaahah! : )
mamu li vam nevaspitanu, moje predke ste našli pljačkat, osuda svakog nasilja i dugotrajan zatvor za počinioce (računajuci i maloljetnika sa tom drocom)
Ovo su srbi uradili , mi Bosnjaci nikad nebi opljackali brata turcina
ko drugi nego primitivci sa Pestera, mrs odakle ste i dosli zagadjivati grad
AHHAhahhhaha đole pljacko
sandzaklije su krive sto su ka.rali mame poput tvoje, pa tebe takvog re.tardiranog napravise
maa sine moj nemoj mi se nervirati, spremila sam ti cvaraka kad kuci dodjes, a ja idem da se bubam po kosiluku HRROKK ;)
Vrijeme je da se Sarajevo oslobodi sandžaklija i ostalih kriminalaca jednom združenom akcijom građana i policije. Ovo je sramota i ne može se više živjeti od razbojnika. Dok nas vode uhljupi iz SDA nema boljitka
prase, prase nego sta. to si ti. ali ko prizna pola mu se prasta, kaze ona stara. dobro rokces, a jos ces i bolje.
cao sine, nasla sam te, pa zar si samo 3 komentara ostavio, mozes ti jos vise od ovoga ljubi mama HRROOKKK
I oni su nas pljačkali 500 godina .
to majstori nasi, mislim udrite Turke