Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odvratno je kako namjerno izostavljate neke informacije koje imate. Djevojka je bila i u policiji i na pregledu. Utvrdjeno da je pretucena i silovana! A vi se brinete za njega pa ne otkrivate. Treba mu vratit istom mjerom, da se neki momak izivljava nad njegovim dupetom i da ga pretuce. Pojedini muskarci stvarno mislite da ste nedodirljivi pa glumite nesto kad opravdavate silovatelja. A jos gore od vas su zene koje krive zenu, ispranih mozgova, vi ste najgore.
Tako je
Djevojci svaka čast na prijavi, žene trebaju zapamtiti da kada ovakvo što prešute osudile su neku drugu jadnicu ili više njih da prožive isto
E nije lik iz Sarajevo Taxija iz HOLANDA COMPANY je samo da se zna
A sta si ti radila u Semizovcu u vikendici u ta doba, za vrijeme Ramazana otisla derneciti?!?! Sramotoo!!
I ti si kriva si koliko i on!
Ja samo znam jedno a to je da je moje dijete nema te policije,suda,tuzilastva Bio bi kastriran u roku od 24 s I pusten da zivi zivot!!!!!!
Neznam meni ovdje nesto smrdi nekazem da on nije kriv ako je silovao ni danasnje cure nisu bezalene. znam momka koji je imao curu sa kojom je imao sex uz njen pristanak kasnije ga ucjenila da joj da odredjenu sumu para kad on nije htio ona uzela kondom koji su koristili sjeme iz kondoma stavila u sebe izudarala se i onda ga prijavila za silovanje. momak se jedva izvukao
Baš... I ti povjerovao tom momku? Šta rade ovi filmovi narodu...
OVAKVU BAGRU TREBA PUCATI
...zasto se ne iznese u javnost ime i prezime ove osobe,da svi znamo o kome se radi?
Ima li dokaza ili je sve rekla kazala?
znacin i kindapovanje mu se stavlja na teret.Jadan dobit ces 15godina.Ako ona ne povuce tuzbu.....
Čuj jadan .... monstrum
Po izvoru Avaza....Mirnes Osmanovic.
Ako se dokaze krivica, kastrirati ga... Sramotno ponasanje za svu musku populaciju...
uze mi komentar :) ukoliko se DOKAZE ovakve po lahkom postupku treba...
Ako se dokaze krivica, kastrirati ga... Sramotno ponasanje za svu musku populaciju...
@nerko Ti bio prisutan u svemu da znas o cemu se radi?
Onaj ćelo ?
peglom po faci