Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocekujemo brzo pustanje G. Handzica buduci da se ovim krse njegova ustavom zagarantovana kriminalna prave. I kriminalci su ljudi
NAPOKON DA I KLIX OBJAVI IME NEKOG RAZBOJNIKA. HVALA VAM !
Uvijek se govorilo da nije vlast za I3aliju, jer ne zna taj upravljati. Musliman je uvijek bio dobar sluga, a los gospodar. Ne treba vam uraditi nista, jer sve cete vi sami sebi napraviti kada otjerate ostale od sebe. Kada ostanete sami, prepusteni samima sebi, ne znate upravljati i sve gradove u kojima ste vecina i imate vlast vec ste pretvorili u blatnjave kasabe sa nepismenim stanovnistvom, upravo onakve kakve je Austrougarska zatekla kada je dosla u Bosnu. Vasi ljubljeni okupatori kojima ste se tako podanicki priklonili platili su Austrougarskoj da vas zadrzi da vas ne vode sa sobom kad su se povlacili u Tursku. Ni oni vas nisu cijenili, sto se vidilo i kasnije u toku rata tretmanom muslimanskih izbjeglica koje su stavili iza zice u Kirklareli kao zivotinje! Jadni ste kada ne mozete podnijeti istinu o svojem podanickom mentalitetu koji vas vuce u blato tamnog vilajeta gdje god vas se ostavi same sa sobom...
@hadžij , šta misliš da ga mi tebi malo stavimo mami seki i drugim iz familjije
@mup bih , koji si ti glupan dali znaš uopšte šta si napiso
eh sto ste pametni
udri ga baba stapom! :D
IZJAVA ZA JAVNOST POSLIJE UVIDA U DOKUMENTACIJU, ZAKLJUCENO JE ZA JE A.H. OD PRIJE POZNAT POLICIJI PO SLICNIM DIJELIMA TE JE ISKORISTIO PRILIKU NA TOPLI OBROK, GODISNJI ODMOR, KAO I NAJ NOVIJE PRAVO (NOVOGODISNJE) NA LED LCD TV DO 2000KM, KAKO BI U TOKU ZIME VISE VREMENA PROVODIO U KUCI I MANJE PLJACKAO PROLAZNIKE. OPTUZENI JE JOS TRAZIO ODSTETU U IZNOSU 1457KM MJESECNO AKO MUP ZELI DA PRESTANE PLJACKATI. POSLIJE NAGODBE SA OPTUZENIM, SUD JE ODOBRIO 1344KM S OBZIROM NA TESKU EKONOMSKU SITUACIJU U BOSNI. VAS MUP I TUZILASTVO \"DODJITE DA SE DOGOVORIMO\"
PUSTITE COVJEKA BA,..... MALI KLANJA SVIH 5 NAMAZA,...A OSIM TOGA BABO MU JE SEHID I IZ BEGOVSKE JE VAMELIJE....
STVARNO IZA TASTATURA SE NALAZI DOSTA RETARDIRANIH BOGALJA CAST IZUZETCIMA,KAKO VI NEMOZETE DA SKONTATE DA NIJE DO POLICIJE STO CE OVAJ MAJMUN IZACI ZA 24H,NIJE DO POLICIJE STO SE U KANTONU SARAJEVO NALAZI MALOLJETNIK KOJI JE NAPRAVIO 4000 KD-A,ZNACI ON JE ISTO TOLIKO PUTA BIO LIŠEN SLOBODE,SVE DOK SUD I TUŽILAŠTVO NERADI SVOJ POSAO ONI CE ISTE STVARI RADITI. A VECINA VAS INTERNET MANIJAKA PRICATE GLUPOSTI ZAPITAJTE SE DA LI JE DO POLICIJE KAD JEDAN POVRATNIK U VISE KRIVICNIH DJELA DOBIJE USLOV NA USLOV ZA JEDNO TE ISTO KRIVICNO DJELO. I KAKO JE JEDNOM POLICIJSKOM SLUZBENIKU KOJI LISI SLOBODE LICE ZBOG UPOTREBE VATRENOG ORUZJA I NAKON 10-TAK SATI TO ISTO LICE SRETNE NEGDJE U GRADU I NASMIJE MU SE U LICE I KAZE MU ETO VIDIS REKOH TI DA CU IZACI PRIJE NEGO STO TI PREUZMES DRUGU SMJENU???!!!!
Pa sta radi na slobodi ako e poznat policiji od ranije?!
lijepi šerijat.
tako treba objavi ime i prezime svakog hajvana a ne h.m t.m i tako dovijeka a on če i dalje krasti nego narode palije u ruke i udri levata po mozgu a i sudiju koji ga pusti na slobodu jer će tako sutra svačije dijete zaplatiti i li majka a i kriva je ova država
Pečanac je dobar čovjek i sigurno da če da uradi sve što bude mogao.............samo me strah da mu ne bude kao sa prošlim mandatom kad nije mogao izači na kraj sa najvecim kriminalcima koji sjede po kancelarijama u raznim strukturama vlasti te če ponovo morati da da ostavku.............NEKA MU JE DRAGI BOG NA POMOCI...........a i nama ako se ovako nastavi.
hahahahhaha vi ljudi kao da ste iz ARABIJE došli !!!
Ma i treba krasti,ali od onih koji imaju previse a nisu to posteno zaradilli,a sigurno je da i oni kradu ako imaju vise,jer postenim radom niko ne moze ostvariti neke velike pare,tako da se to vrti u krug. ovo je vec jadno,otimati narodu na ulici. a narodu otimaju mnogi,samo na diplomatski nacin.
PAZI SNIMA SE.USPJESNA DERATIZACIJA MISEVA.