Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
good job SIPA
U Sarajevu uhapsen pa ne mogu vjerovati da u Sarajevu ima kriminala. To je grad kulture finih i postenih ljudi. Samo se pitam ko pokrade onolika auta opljacka sve one prodavnice i kladionice. Pa nije valjda fina sarajevska raja. Sarajevo rusi statistiku Federacije i cijele BiH po lopovluku i kriminalu. I opet bi volio da je ovo laz i da se siri kultura, grade fabrike i sadi cvijece po Sarajevu, al do tog jako ce tesko doci. Idu mnogi dijelovi BiH prema Evropi al Sarajevo je ukopano do grla. Nek me neko demantuje argumentima da lazem ovo sto sam napisao bio bi sretan presretan.
Steze se obruc steze, jos malo pa ce sve vece glave pasti , samo me zanima sta ce biti sa onima sto sjede u vladi a ovi rade za njih , kada li ce za nih doci vrijeme da se igraju sa lutkom ????
Udaram pluseve na sve hejterske postove usmjerene protiv Sarajeva, Bošnjaka i BiH, povoljno, 5 feLinga po plusu. Za kontakt info obratite se Vladi Genocidne Tvorevine u Banjaluci ili centrali SDP-a u Sarajevu.
O ti \'Sarajlijo\' - najtužnije, jedna riječ, nije \'roDŽeni\' nego rođeni i tako dalje. Jel i tebe Tito opismenio, papkaru?
Auta uglavnom kradu hahari sa Sokoca uz podršku MUP-a Genocidne Tvorevine, tvoru smrdljivi.
naj tuznije je sto kazu sarajevska raja sarajevske raje nema nego ima seljaka koji su sljegli u sarajevo al opet meni fali rodzeni sarajlija mujo marinko i dragan LJAKSE sir pravi
To serve, and to protect - SIPA
Ooooooo sivla veke vam zimgu u zicegu dljivesmr
@pitanje Odakle si ti pa ne znas odakle je Elez? Iz Sarajeva, Tacnije iz Nedjarica... ;)
odakle je ovaj Elez?
U g.u.z.n.om c.r.i.j.e.vu je osnovna djelatnost LUTKARSTVO ili sjedenje po kahvama , gdje se 24 sata na dan traca i besposlicari u pauzi toga , da se protegnu noge nesto se opljacka ,nekog se prebije ili u.bi.je ! Tako zivi i uziva prava sarajevska raja \"dika i ponos\" P i H \"glavnog grada \" da hin sve izvrnes naopacke ne mozes 20 km-ova naci u dzepu a od skole jednu postenu sredju napraviti , ali na jeziku oni su ko neko i nesta ! Zali boze vazduha kojeg udisu .
Još jedna lutka za \"Predizborno lutkarsko pozorište\" !
(da ovi sto rade na tome znaju, a ovi ostali specijalci ne znaju)**
A sto hapsu sad pred izbore? Nije him to fer!
kontam treba biti tajno da ne bi kriminalci znali o cemu se radi, npr. ako je neko u policiji kriminalac (da ovi sto rade na tome ne znaju).