Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko nije dočekao ćevape...
Često se pitam: Kako ljudi mogu opet ići u Metropolis, kod Kibeta, u Mrkvu...glasati za Sda i sl. Zar nemate neki karakter i stav, principe? Zato nam i jeste ovakvo stanje...
@Kontas?! A STA JE S'PEKARAMA I SLASTICARAMA I OSTALIM CVEABDZINICAMA?? SVAKO GLEDA SVOJ DZEP PREVENSTVENO, PA ONDA DRZAVU, TO JE NAS PROBLEM???
Niti idem u Vatru, Mrkvu, Metropolis... a nemam ni namjere ici...oni su svi krali od mene indirektno radi licnog profita, da bi mogli voziti bembare, mecke.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bez obzira, Mrkvini dostavljači, kao i oni iz Zmaja nenormalno voze gradom.
ISIL je preuzeo odgovornost...
A zato mi jos nema narudžbe...
Uopste me ne cudi. Ekipa iz Mrkvine dostave su bez konkurencije najagresivniji vozaci u gradu.
@bojar ima konkurenciju..kad vidim zmaj auto najezim se
Mene zanima kad ce se sklanjat krntije sa parkinga da mogu ovi sto voze parkirat
Ima li tih ćevapa više Mrkva....allah ti bolju pamet dao....naručio sam ima 5 sati....
Jesu li poceli sluziti vodu ili jos uvijek prodaju mud.a pod bubrege ovi iz Mrkvice
Bilo je samo pitanje vremena kad će ovi mrkvini slupati, više puta sam gledao kako divljaju i izbjegavaju nesreću za dlaku. Svaka čast
Isto mogu potvrditi njihovo doslovno divljanje po ulicama, ujutro u 6:30 gdje jos nisi ni budan kako treba, oni divljaju i preticu redom vozila kao da au ceste samo njihove. stoka.
I zmajevci isti
Kako je tužno čitati kad znaš uzrok udesa a raja poletila da okrive mrkvu. Čovjek stajao na semaforu...
@zateznistub Kod nas je glavno staviti etiketu nekome i tako drugome "dokazati da si pametan". Šta je zaista u pitanju, nije ni bitno, nit' će biti bitno kasnije. Naslađivanje tuđom nevoljom i proizvoljni zaključci na osnovu toga da li ti se neko sviđa ili ne. Tako se glasa, tako se kupuje, tako se pružaju usluge - zato je sve nakaradno.
Dostavljači voze ko da je relly
@Rabbit u ovom slučaju nije do njega...
Dzamija Kralja Fahda ,pa koja je to zemlja gdje svaki diktator i ajatolah ovog svijeta ima svoju dzamiju ,u koju nema pristupa onaj koji nije podoban
@gooUser1564508873 A ti si i glup i bezobrazan istovremeno.
@gooUser1564508873 ebo tebi khomejni mamiccccuu!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nisam nešto iznenadjena ako su mrkvini dostavljaci u pitanju. Bilo je pitanje vremena kad ce spucati nekoga ili nesto.
@fbUser1561783662 ni kriv ni dužan čovjek. Deseta stvar je u pitanju...
Petica se razletila