Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto mu nije vratila ???? sto se udara bezee ???
Ona je pretrcavala ulicu na crvenom, kada se autima upalilo zeleno ona je bila otprilike na sredini ceste! Momci na motociklu su uredno prosli na zeleno! Bio tu - vidio!
I šta hoćeš da każeš ? Da ako pješak stoji na sred ceste ti ga možeš zgaziti ? Vozač je taj koji treba na pješake da pazi bez obzira gdje se nalazi !
Ne, scena je sljedeca, auta stoje na semaforu, crveno se upaliko.pjesacima, treba zuto da se upali autima, tada djevojka krene pretrcavati u trenutku kada se zeleno upalilo autima ona je bila na sredini ceste a momci su prosli po sinama na ZELENO, ali nju nisu mogli vidjeti od auta koja su stajala da ona prode! Nisu ni brzo vozili, momak je bio skoro skroz stao u trenutku udara i pokusao je cak.zaobici, ali nije mogao kobila je bila u punom trku! Zato ne okrivljujte samo vozace! I sta fali sto.momci voze skuter u novembru, fin dan, iskoristili da se provozaju, sta je tu cudno?!
koka ninđa tekjeroo
Halooooooooooooo , kakav motociklista ... haman 11 mjesec ? TO JE KONJ , KONJINA !
Yebe se izbjeglica, oni sa aerodroma put Slovenije.
KUS NAME HAJVANU.
Poceo sam mrziti ljeto zbog njihove voznje, ponasanja i buke! Kako stvari stoje nece mi ni zima biti draga...
Novinari ni Klixa ni Avaza ili Oslobođenja pojma nemaju, pišu "motociklista" i kada se radi o vozaču skutera. Ovdje uopšte nema informacije čime je upravljao...
@SaBiker Pa i skuter je motocikl, nije zaprežno vozilo...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)