Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro je pa pjesak nije udario autobusa,zna se i to desiti
Pozurio da te oprasi :D
Pjesaci se previse kurce, a ginu ko muhe... Seljacka politika: "mora on stat!"
Mora stati jedino kad polaze vozacki ispit. To je pravilo kod 80 % vozaca. A, ono kad mene pusti semafor kao pjesaka a vozac prelazi preko tog pjesackog ja imam osjecaj da mi isti jbe sve po spisku, a onaj iza njega njemu i njemu sve na kamaru jer je pustio mene .
dobro je reko covjek, jest seljacka politika, napravio se pametan i kreno na crveno pretrcavat ulicu, jbg autobus nije stigo zakocit i spuco ga.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dobar autobus , ja mislim daje na onaj fazon kao kod volva , zakoči sam kad izleti pješak,ako vozač ne reaguje
samo mu je jos to trebalo
Dedo,84 godine,pa gdje hoda sam,tuga!
jel bilo šta autobusu
Moroni , Alipasina ulica a ne Alipasino polje ... koja pocinje od higijenskog zavoda ... Mogu zamisliti gdje su vam onda ostale ulice kao sto su Zagrbacka , Splitska , Olovska , Zvornicka , Dalmatinska , Stolacka , Jezero , I.T.D. HAHAHAHAHA Kakvi moroni zive u ovom gradu i sve sto su procitali to je klix. MRŠ , MRŠ , MRŠŠŠŠŠŠ iz mog grada .
Treba izmisliti vozačku za pješakaa, gdje ćeš bolan na autobus ...
mislis pješačku dozvolu ? :)
Najlakši način da ti ime dospije u novine je da ih čitaš dok prelaziš ulicu...
Pješaci izlijeću ko hajvani. Ovom raskrsnicom prođem svaki dan i ne mogu sebi ponekad doć' čega sve tu bude. Jednom prilikom idem iz pravca Alipašine džamije i taman hoću skrenut desno prema Zetri, na ivici trotoara stoji stariji čovjek a curica, vjerovatno unučica iskoči na pješački jedno pola metra od ivičnjaka :O i crveno im je za pješake al starkelja i dalje gleda lijevo-desno :/
Interesantno kako su policajci i policajke malo deblje...mozda zato i ne obavljaju posao kako treba, jer im kondicija treba biti tip top.
Deblji
...to oni ko zaduže ko opremu :-D svake godine toliko novih konkursa za policiju...sve mladi od 20 do 27 ili eventualno 35.... a nigdje ih ne vidimo oko sebe...samo debeli stari prdonje sa stomačinama
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
@DzekoBosnaPovrata Brate ti ko da si sa Bjelasnice sljego
Sa Pešteri.
HA HA HA Sto se ismija komentaru. Dzeko Tito si !!!
Ma premjestiti cemo Zetru na Alipasino .
Jesu ove avaz novine peh.
Šta je više sa saobračajnim nesrećama svaki dan?! Pitam se prati li ovo iko iz MUP-a?
A sta ima MUP s tim? Nije mi se jednom desilo da me pjesak pogleda u oci dok prilazim raskrsnici, i nastavi ici kao da me nema, naravno, na sto ja namjerno naglo zakocim, sviram i jebem mu majku seljacku kroz prozor...
pjesaci ne je.bu semafore 2 posto...ide i nece da te gleda u lice dok mu se priblizavas...a nece ni da pretrci...nego ono sporo...a magistrala a ti u zaletu i šta ba da ne gine...! u tom slucaju neka on gine a ne ja! samo da ja prezivim u autu! a on, nek ide na onaj svijet kad je pojurio! necemo da se pridrzavamo pravila onda jednostavno u saobracaju neka pogine onaj koji je pogrijesio...ako je vozac prosao kroz crveno ...neka on gine a ne da satare ljude na trotoaru ako pjesak hoce da bude pametan pa da pretrcaje ceste onako po svom cejfu bez obzira jel mu semafor upaljen ili ne ne gledajuci ima li automobila itd..NEKA GINE!