Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato ja gladan veceras ostah
Ovo su Arduana i Kišobran iz grada se vraćali.
kako voze ovi dostavljaci a posebno ove pizzerie cudi me da nema svaki dan par udesa sa njima na celu............
Neko se naceko ustipaka
večih K.R.E.T.E.N.A. vozača nego u ovoj i drugim picerijama nema nigdje na svijetu. policija nista ne cini da ih sprijeci u jurcanju po gradu.
bos.njaci haj ne laprdaj vise veze ti nemas ni o bosnjacima ni o dijaspori, vidis da je neko skontao da si maloumnik pa te bacio u vatru.
ZA DOM !!! a ti sto vracas demografski mostar pogledaj malo svoje prezime kroz povijest jer si vjerovatno bio pravoslavac ili katolik koji se poturčio za vrijeme osmanlija glupane huškački bolje razmišljaj kako češ se zaposlit i ostvarit posao za napačen narod BiH MRŠ ĐUBRE
Boš.njaci Sarajeva i citave BiH, preseljavajmo se i naseljavajmo Mostar, pitanje Mostara se rjesava ove godine. Pres.eljavajmo se u Mostar i vratimo ponovo relativnu demografsku vecinu Boš.njacima u Mostaru !!! U Mostaru se rjesava sudbina BiH!!! Ako padne Mostar u ust.aske ruke, uskoro poslije toga pada i BiH, zato podsticimo natalitet u Mostaru, Stocu, itd, i naseljavajmo Mostar. Dijasporo vracaj se u Mostar, pitanje Mostara se sada rjesava, ust.ase vode prlj.avu i lice.mjernu politiku, zato radimo i angazujmo se i spasimo Mostar !!!!
Opet u Alipasinoj ulici!!! Postavljajte lezece policajce ljudiiiii....izgido smo!!
Pizza mi je otisla dodjavola!
Sarajlija.ba...nemoj da se dereš, probi mi ekran:)))
OVO DANDIJEVO VOZILO NEKA NE VOZE NA OPRAVKU, NEGO NEKA GA POPRIJEČE NA ULAZU NA PARKING KOD INTEREKSA NA KOREJI. DANDI JE UZURPIRO PARKING PROSTOR KOD INTEREKSA NA KOREJI.
sta ima veze sigurno je gazda platio kasko osiguranje
Ovi kojekakvi \"dostavljaci\" po gradu prave haos svojom voznjom. Jedan ovakav k r e t e n razvozi i za Mahirovu pekaru, lud momak 100 %. Policija im progledava kroz prste zbog besplatnih dorucaka, rucaka ...
Ovo je na onoj raskrnici gdje se ide prema Kbrdu. A ovi luđaci iz Dundee-a su se jednom sudarili direktno jedan protiv drugog na onoj cesti s druge strane tunela sto izlazi na Kbrdo, tačno iznad Tarik-oil pumpe.
Da, da , APSOLUTNO TOCNO ! APSOLUTNO !
Da. Od Alipašine džamije, Ciglane, stadion AFH (Koševo), pa sve do (mislim) Kobilje Glave. Možda i do Vogošće, ali nisam siguran. :D