Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A dijete, kao da gledam, nije bilo vezano ...
grozna su vam u Sarajevu imena naselja, Zenica ima puno ljepša.
Ljepse nego Buca potok
Zaglavio sam tu kroz par minuta od udesa. Kako mi rece ocevidac, tip je tu neki lokalac, vozio pijan s ugasenim svjetlima (zena i DIJETE u autu) i prestizao autobus, zabio se drugi i udario ovaj Polo... suvisno reci ista..
**zabio se ovim Polom
Saobracajne nesrece se desavaju svugdje po svijetu. Prestanite siriti ove vijesti, prestanite. Sirite negativnu energiju i tjerate ljude da razmisljaju samo negativno. Covjek u njemackoj ubije cijelu svoju familiju i komsiluk, i sve se sredi kasnije a da niko ne sazna. Dosta vise ovih vijesti !!!!! OVO JE NORMALNO ! (nazalost) I DESAVA SE SVAKI DAN !!!! SVAKI SAT !! SVAKI MINUT SIROM SVIJETA !!
A koje vijesti da sire da se otvaraju nove fabrike da se ljudi zaposljavaju (mogao si dati primjer koju ljepu vijest da napisu a i ti si napisao ruznu vijest umjesto toga). Ove vijesti treba siriti da bi vozaci vidjeli sta se desava svaki dan.
Valjda mu jos ostalo ono iz kafane"a ja sam gas do daske daooooo"pa se garant nafuro
Ako bude da je preticao sa djetetom u autu treba mu oduzeti i dijete i auto. Nadam se da nisu zivotno ugrozeni
auto je i onako bilo za odpada a sad pogotovo. nadam se da su svi u redu
Na licu mjesta sam bio. Degenerik pijan k'o zemlja. Dijete i žena mu bili u autu, žena naprijed imala dijete. I poslije sudara sjedi na trotoaru i svađa se sa ženom, trga ono dijete od nje, a dijete plače. U zatvor odmah, kretenčina.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)