Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma gdje će takso biti kriv ma daaajte! :D
http://www.radionasarijec.com/index.php/vijesti-214/3550-gorica-zlocin-o-kojem-se-suti
Ma, kiša i klizav kolovoz, oni su krivi, inače, vozači su veoma oprezni !!! ;-)
Ne brze od zivota! Ljudi, cuvajte se.
istina, cunajte se
@internacionalac normalni brate hoćemo li karati ovu pizdurinu što živi za lajkove dok se ne objesi? :)
Још један Растодер. Можемо ли ми јавно вјешати ове Растодере (Санџаклије-Рашка област) да их макар тужилаштво не пушта. Побише све.
Kakve veze imaju Sandzaklije s Raskom oblasti? Sandzaklije su iz Sandzaka, ako nisi znao a vidim da ne znas cim lupas takve gluposti kojim su te natrovali "novinari" sa b92 TV i Olja isto da je nazovemo "voditeljicom" sa BN televizije. Evo ti nesto pricas o Rastoderima, a ja poznajem par porodica i mogu ti rec da mogu biti vecini primjer kako jedna normalna porodica treba da izgleda i kako se izvode djeca na pravi put. Nazalost ima izuzetaka (uvijek ih je bilo i bit ce ih) kao Semir Rastoder koji pregazi zenu i odlezi samo jedan dan. Mislim da je trebao da postupi kao svaki normalan covjek i da prizna krivicu i da trazi maksimalnu kaznu za sebe i mislim da bi jedino na taj nacin mogao bar ako ikako moze smanji sebi krivnju koja ce go do kraja zivota tjerati.
وهذه هي أكبر البلهاء في حركة المرور - ثبت!
Opet sigurno Rastoder nekog "uhakaretio" ovaj put u svom naselju...
То су погане Санџаклије, ето прије рата је Илиџа била лијепо мјесто.. данас су је те исте Санџаклије усрале да ми се гади. Од својих културних обичаја, до музике и кафића и објеката. Раније је била врх. Усрали су онако лијепу Илиџу да данас само голе сељачине живе тамо.
Marko Kraljevic vidim da su ti Sandzaklije trn u oku, al vjeruj bit cemo aBd-a u oba oka nakon sto se otcjepimo od Republike Srbije.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
99% da se taksista na mahanje ukop'o u mjestu
hahahahahahahahaha
100% da je nekome oduzeo prvenstvo ili se jednostavno poturio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)