Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako pogledate trag na asfaltu motor je klizio kroz jednu traku. po slikama se može zaključiti da je čovjek bio u svojoj traci, a da ga najvjerovatnije automobiliosta nije vidio kada se prestrojavao. po običaju siledžije sa automobilima (veliki broj ne svi) ne obraćaju pažnju na motoriste. normalni znaju da nisu jedini učesnici u saobraćaju.
@crash3r bože sačuvaj. samo skontaj koliko automobilista skreće i mijenja trake bez žmigavca. odgovori na to i kapa ti do poda. po tragu vidiš da je on išao brzo i to je to. ali za to postoji radar.
@Nike u pravu si ali... znaš da automobilisti skreću i mijenjaju trake bez žmigavca. ne odobravam brzu vožnju. provučem se između dva auta (nikada na silu nego kada me puste) zahvalim se, a šta reći na majmuna u automobilu kada vidi kako se desni pomjera u desno da mi napravi prolaz on namjerno skreće desno da mi ne dozvoli. ima ih vjeruj i to mnogo
Kakav početak dana :( , brz oporavak
Onaj osjećaj kad prođe pored mene 200 km/h i onaj zvuk, odmah bi ga polomio...
Kamikaza na tabutu na dva tocka.
Kus zaranije na paciklo ba!!
Steta sto nije u banderu opucao. Ovako je ojadio vozaca auta.
Ima ljudi koji sve znaju, a da nisu ni vidjeli niti pokusali skontat sta je u pitanju. Nadamo se da su povrede lakse prirode. A dobra stvar je sto smo se svi sklonili da hitna moze proc i pozitivno me iznenadila kultura vozaca. Hitna je stigla za par minuta i to je za pohvalu. Bio sam svjedok.
Nikad ne komentarisem, ali stvarno ne mogu da vjerujem koje kretenske komentare imate na ovakve slucajeve...
komentarisi! ako imas sta pametno reci, siri tu "pricu", nemoj da te sputavaju seljaci i imbecili! Ako sutis onda podrzavas :)
Poranio...
Vallaha mi vise i nije zao ovih hajvana na motorima pogotovu oni sto prave reli kroz Seher
@MudzahEdin10 Debilu kawasaki ima cruisere i choppere tourere itd.. i ne serite ni ti ni ova kinder-lada hebo vam svak mater zatucanu debilnu
Kus ranije na paciklo ba!!