Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim da se uzdržimo od neukusnih komentara. Ozbiljni čovjek je u pitanju i nije Sandžaklija, a motocikl je sportski. Moramo li vse u startu osuditi i otračati, valjda je najbitnije da niko nije stradao
ČIsto sumnjam da je motociklista ludovao, ovaj motocikl nije za ludovanje
vidim puno komentarisete a pojma nemate,nazalost kroser koji je stradao u ovoj nesreci je meni jako blizak rod i jos se nije oporavio,to je covjek srednjih godina,ozbiljan i nije divljao kako pojedini pisu,nago se vracao sa krosa koji je taj dan vozio... svakim danom iscekujemo pozitivne rezulzatate njegovih nalaza ali... molimo Boga za oporavak... nikome se ovako nesto ne desilo... kultura i odgoj dolaze iz kuce,tako da bi pojedinim \"komentatorima\" savjetujem da malo obrate paznju sta i kako pisu a ne samo da bi nesto napisali...
niti je bio direktan sudar, niti je auto udario u motor, nego se motor zabio u auto koje je stigao... i pisete svakakve gluposti, osudjujete covjeka, umjesto da molite Boga da mu bude dobro i da se vama takvo sto ne desi!
Prvo ovo nije full kros, ovo je enduro, u motocikl je udarilo auto koje se prestrojavalo iz krajnje lijeve u desnu traku u kojoj se nalazio motor
kroserom kroz grad , bravo junace
Majmuni jedni prepotentni.Kako vam moze biti drago sto je covjek udes imao.Cuj ovog seljaka Sandzo i ovog dole tomos.Vi pricat nekom da je seljak a ne znate ni koja je marka motora.Sto ovaj decko kaze skuplji je od 99% motora. Pogledjte gdje lezi motor.Smijer prema Vogosci sadrzi 2 trake a on je ocigledno u drugoj vozio i vozilo nije skroz u suprotnoj traci nego na liniji stoji,sto znaci da je moguce da je i neko malo neoprezno vozio iz suprtonog smijera,sve je moguce,uglavnom nista se tacno ne zna.Kada prodjete ovom relacijom mozete primjetiti kako inace vozila divljaju ovim dijelom jer nema kamera. Vi nacionalisti i hejteri ne vrijedjajte seljake jer im niste ni do koljena,to je narod koji posteno i tesko zaradi svoju marku dok vi kuci sjedite i anonimno se ismijavate narodu.ETO KOLIKI STE VI GRAĐANI!!!
Motociklist sam od svoje 20 godine a sada imam 46. Dva puta sam se razbio motorom zbog krivnje drugih, to jest vozaca auta. Oba puta nisam imao nikakvih lomova. Prvi put sam dobio dobre pare od Euroherc osiguranja, vise nego sto motor vrijedi, a imam Hondu 650 kubika. Drugi put je bilo upola manje para nego prvi put ali i manje srete na motoru. Motociklistima zelim sve najbolje i sigurnu voznju. Pozdrav.
U ovoj ulici je uvijek problem sa motoristima i njihovom prebrzom voznjom. Ulica je super za njih, pravac,duga... Ne razumijem kako se niko nije sjetio da postavi lezece policajce ovdje,posebno zato sto je i skola blizu.... Sjedite jedan dan na klupu u parku i samo posmatrajte,ne postoji motor koji prodje,a da nije prebrzo vozio. Halo policija,u kojoj si kafani,izadji malo,radi!!!!
Nek je on na full krosu (koji btw nema nikakvu signalizaciju) izasao na cestu
Ne mogu da vjerujem koliko ima bolesnih ljudi!Svi ovi koji pišu \"E neka,nek se polomio\" samo se stavite u poziciju njegove porodice,zamislite samo kako bi vama bilo da je neko vaš doživio ovakvu nesreću!
Vidi što te krkani lajkuju :) Ima ih ko pasa.
pa ako znas reci
Sto ce vam incijali, jedna osoba povridena i hospitalizovana
a je l samo jedna osoba povrijedjena ili ?
zna li neko makar inicijale osobe ????
sutite,jadan covjek,ja sam ga vidio. to ispod motora je krv i nisu mu smjeli skinuti kacigu, sve je unutar kacige bila krv. zato ne pricajte gluposti,ne dsj Boze nikome.