Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je fino vidjeti kad kreten sjedne za volan, pa opiči po gasu, a hvala Bogu ne udari u neku osobu, nego se zakuca u banderu. Pa nema nista milije za vidjeti.
ima li i jedne nesrece da se ne pravite pametni ko zna sta se covjeku desilo. Vise volite tudju nesrecu nego svoju srecu papci jedni
@marchelo Normalnom voznjom se ovo ne moze desiti. Sigurno je vozio propisno pa se na krov prevrnuo. Garant si ti jedan od ovih sto vole divjlati za volanom pa pametujes. Nije auto za svakoga pogotovo za ovakvog konja. Tako mu i treba kad divlja.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Zao mi je ljudi koji dozive nesrecu na 60, 70, 80 km/h... u nekih 20, pa i 30 km preko ograničenja. Desi se, žurimo... Ali kada neko ide 100 km/h na mjestu gdje je slaba preglednost, usko, zavoj, a ograničenje 60 ili čak 40 na sat... samo budem sretan ako nije nikoga udario, a takve nemaš zašto žaliti. Samo u zatvor.
Bas tako
sto si ga ML-o ML-o si ne brze od zivota!!!!
I ovo je ocit primjer djeco kako se ne lijece frustracije
To je ono...Sve do jednom!
Još jedan siledžija u džipu, nikakva šteta
steta bandere
luda cesta. semafor svako 50 metara. odozgo se zalete, ako je pokušao koga izbjeći marao je zapucati u prvi stub. žao mi svakoga,naša su to djeca
ova ulica i mene ponese da ga stisnem .... traba kameru zviznut tu
Kako stisnuti kad svaka dva metra semafor?
zeleni val
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne brze od zivota...