Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje piče na sabahu, boze dragi...
@zateznistub....Pre-zaposleni ljudi, žurio da na bauštelu ne zakasni . . .
on na kocnicu kad ono kocnica ne radi, on za rucnu kad ono ni rucna ne radi, on u trafiku kad trafika radi :D
Sutra dvica na piku , hitna prodaja milja i po' fiksna cijena.
trafika udarila golfa
Sreca nije bilo raje puno na stanici inace kod tog kioaska uvijek bude raje da se ne gura na stanicci
jos jedan golf 2 sa izlizanim gumama DOT 1991 manje na nasim ulicama...
za tvoju informaciju,golf 2 nije uopšte kriv, već budala koja je dolazila iz pravca Marijin dvor sa škodom i pokupio dvojku koja se ukljucivala u glavnu zajedno sa trafikom na tramvajskoj stanici tj.pokupio je i trafiku,sreća te je rano bilo pa nije bilo naroda ,pobio bi ih sve.
Sta ti imas nipodistavas!!! Papak jedan.. mozda jesu izlizane gume i 1991 godiste ali covjek ga je posteno platio, mozda taj covjek moze imati i mercedesa ali on ipak ulaze u svoje djete u skolovanje da ne bude kriminalac i klosar kao ti i mnogi.. A evo i momak je potvrdio da je škoda kriva!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Svaki dan sve manje i manje golfa dvojke na cesti...
Pu je6emt' đe ću danas kupiti cigare...
A zato sam ja morala pjeske na posao. Pa dragi ljudi ovako se zabiti na sabahu, kakva je to zurba.... :-( Nadam se da ce ipak povrijedjeni biti dobro.
Haj šta ti fali.. Poradila si na liniji..Sad si fit na poslu ... ;)
@HTC bogami ne fali nista, cesto ja to tako. Cak sto vise, volim ja to. Mogu ti reci da je bas lijepo ujutro prosetati. ;-) Nego samo je frka kad zuris u tim momentima dobro dodje prevoz. :-) A linije se uvijek pazi, sve mora biti onako tamam. ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Vidi razvalio trafiku, a gdje ću ja jutros kupiti žvake i kredit.
Pošao čevek po cigarete...