Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fuj...moma se je vracao,vjerovatno s posla...ma fuj aav smo mi pogan narod....covjea udari auto,a vi odma hajmo da ga popljujemo,zato nam i jeste kako jeste....sto brzi oporavak!!!!
Povrede se kvalificiraju kao lake i teške a ne kao lakše i teže.
Otoka jedno od brojnih divljačkih mjesta što se tiče saobraćaja. Mazge za volanom,onda oni fir.go.ši sa gaćama,pa ostali prodavači,pa vazda gužva,pretrčava kako ko gdje stigne. Nekad je lakše mimo semafora preći nego na semaforu,pogotovo ako te ba.bi.ni si.nov.i ili ma.ter.in.e kć.erk.e neće da propuste kada skreću itd.
Dabogda svima vama i vasoj porodici koji pisete protiv pjesaka se sutra ovo desilo. Momak je prelazio preko pjesackog i bilo je zeleno svijetlo za pjesake, auto je projurilo kroz crveno i udarilo ga,
na otoKi se svugdje prelazi samo ne na pjesackom
A i on budala, nasao preko pjesackog prelaziti.
jah..
kamikaza garant pretrcavo preko mosta.