Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ne bi kod nas vozac stao pjesaku na pjesackom, nema sanse. Pa nije lud, on je jaci u automobilu, a zakon jaceg je jedini zakon koji se kod nas jos kako tako postuje.
Zakon jačeg ne važi u civilizaciji nego uvek i isključivo u vukojebini. U Beogradu koji ima hronično ludilo u saobraćaju vozači staju ispred pešačkog prelaza, a u Novom Sadu su vozači stvarno naporni sa tim kočenjem 50 metara ispred pešačkog prelaza ako samo u daljini vide pešaka ili biciklistu.
Ja u saobracaju jos nisam dozivio to iskreno, kad je zeleno na skretanju obicno vozaci stanu dok pjesak predje. Nemoj generalizirati. Ne branim ovog tipana ali ja oprezno vozim i nikad preko ogranicenja.
Maaa jaa... Pricajte opet da su pjesavi krivi 😂 Ovdje vise ne mozes hodati. Nisi siguran nigdje
Semofor traje taman toliko da pružiš nogu u vec je vozac tu🤷‍♀️pridružiti vrijeme na semoforu za pješke.
muhe bez galve svi vozači redom nema šta nije ni prvi ni posljednji put
Dobro sve proslo bez vecih ili tezih povreda , decko se vratio sa pregleda ok , malo se prepao
Generalno svi srednji pjesački prelazi između mostova su katastrofalni. Kod benzinske i Strojorada na Socijalnom i na Malti prema Iskrinoj zgradi kad se upali zeleno za pješake auti ti već do koljena dođu.
Opet na pješačkom
Vi ste prvi poceli mahati rukama,sta je sada.
Vi ste svi retardirani.
Ima li gdje el romobila
Ima ludih vozaca al brate ima i ludih pjesaka!
jako glupa raskrsnica vec par puta je tu udaren pjesak i jednim i drugim je zeleno ali opet je vozac kriv
U 95% vozaci su krivi u Sarajevu +++ One spongebobovi sa bradama posebno.
Pa normala da je kriv, jer ako je zeleno za pjesaka on je u prednosti, sta se cudis? I na drugim raskrsnicama je u isto vrijeme zeleno i vozacima i pjesacima koji idu u istom pravcu, o cemu ti pricas?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Novinar sta je ovo u Bugojnu bilo,ima nastradalih?