Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj: ''navodno prelazio ulicu" ma daj kakve vi imate novinare u pi*ku materinu !!!!!
Cim krenu vrucine poveca se broj nesreca. To pratim vec godinama.
Isto je i u zimskom periodu, čim padne temperatura poveća se broj nesreća, pa i proljetno-jesenjem, čim počnu kiše, poveća se broj nesreća. Nije do uslova na cesti već do stanja u glavi.
Evidento je da je grad prezasicen i automobilima i pjesacima, nije ova infrastruktura projektovana za ovoliku kolicinu pjesaka i automobila plus kad dodas nas mentalitet pravo je cudo sto nema deset mrtvih dnevno.
Treba ulice zicom ogradit pod naponom i samo ostavit otvore pjesacki prelaz, eeeee onda kad nehko pokupi dva'est ljudi od jednom bar ce se znat ko je kriv ! A vahko pjesaci ko krave trce i pretrcavaju kad ih seljak prvi put pusti na livadu nahkon teske i hladne zime :)
To je tačno, ali ako vidiš pješaka da prelazi gdje ne treba, nije tvoje da dodaješ gas, već da usporiš, pa i zakočiš ako treba, a ne da se nadmudruješ ko ima prednost i gdje je pješački.
GTA rajvosa
do kad vise?!
Dobro jutro, Sarajevo ! :)
klix bi trebao da ima posebnu rubriku samo za saobraćajne nesreće u sarajevu.. ovo je katastrofa šta se radi..
samo rigorozne kazne.........udariti po dzepu......oduzeti vozacke......pa poslje ponovo na polaganje
ogledalce, od kud auto na cesti, čudno jel de?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A luda vikenda.....