Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odefio ga ovaj od pozadi!!
Vlasnik volva nek mi se javi u inbox zbog kupovine pojedinih rezervnih dijelova...
je li ovo volvo preticao pa nije uspio da se uvuče te ga passat zakačio i okrenuo. samo pitam tako mi djeluje
Nije moguće ondje preticati. Ide krivina na jednu,pa odmah na drugu stranu. Nema ni 10m pravca.
@SoulOfMySoul to ti kao štitiš ovog iz volvoa pa zajeban. prvo stavi apostrof (ako znaš šta je) tamo gdje treba jadniče nepismeni, a onda se obrati nekome.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nešto čudno pročitati, da se u Sarajevu nesreće događaju, ali je samo sreća što je jedini problem, hoće li Cosic biti smijenjen ili ne?? Kad se on smijeni, vozit će se 40 na sat!!
Pa ne znam ko da dodje udesa ce biti sa Cosicem il bez njega. Babinih sinova puna bosna. Nije problem u policiji nego u tuzilastvu njima za prekrsaj jeda treba 2 godine minimalno da posalju poziv za ispitivanje. Tako da od primjera do portira to treba smjeniti al posto nemamo mud za to mozemo palamuditi ovako na klixu pod aliasom.