Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj Boze da preživi
@remzijas Ako si zensko glupa si k'o ku*ac, ako si musko, glup si k'o ku*ac :D
remzijas nisi ti glupa, ne slusaj ih, ja se slazem s tobom
_"Iako policija još uvijek radi uviđaj, prema nezvaničnim informacijama i tvrdnjama svjedoka, radi se o pokušaju samoubistva 32-godišnjaka." Kakva budala! On ne da je mogao ubiti sebe, nego je ugrozio i ostale učesnike u saobraćaju. Žao mi je vozača kojem je ovaj nesretnik odletio pod auto.
@Antimarimahunas, ok je žaliti, žao je i meni vozača. Ali, zamisli da ti se našao pod autom i da si ga ni kriv ni dužan ubio? Da li bi ti ga onda bilo žao? Žao bi ti bilo tebe što je tebe i tvoj automobil odabrao da se ubije, a uz to si mogao i ti stradati, ili neko tvoj. Nije u redu. Meni događaj izaziva ljutnju.
Žao ti hladnjaka i vjetrobrana.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
A jest našo način.....i drugog da uvali :(
Najjača druga slika. Onaj u bijeloj bluzi k'o da ga pajserom od asfalta odvaja hahah!!
nije ni čudo što se pokušo'o ubit kad je prolazio pored argelinija
Zasto ostavljate otkljucane komentare da idioti mogu isijavati svoje gluposti....
Da se meni bacio na auto pokušavajući da se ubije, izašao bih i učinio mu uslugu.
@Lupa Naravno, nisu svi p.ičkice ko ti.
posvađao se sa starim, nije mu dao cvaju za večerašnji izlazak i ovaj iskocio iz auta tako pricaju oni kiji su bili na licu mjesta
svi smo mi u depresiji
@Antimarimahunas, pa najgore od svega je što većina njih i ne traži stručnu pomoć. Večina njih i ne želi priznati da ima psihičkih problema. Ovakvi su najgori. Onaj ko potraži stručnu pomoć može i očekivati poboljšanje, jer je shvatio da je bolestan i da se treba liječiti.
@Antimarimahunas, Pero nije ugrozio tuđe živote, osim svog života. U tome je razlika.
Zelim brz oporavak Zrinjski
Eh evo primjera kad vozac nije kriv, nego levat izletio da stigne na tramvaj a cesta puna auta i kolona se kretala ne vise od 55-60 na sat sto je i ogranicenje ovdje. Crveno za pjesake uveliko a zebra udaljena jedno 15 metara. Povecati kazne za pjesake pod hitno!
100% pretrčavao a pješački udaljen čitavih 10 metara.
Stavit lezece policajce na svakih 50 m, ako neko 2 puta za redom dobije kaznu za prekoracenje brzine oduzet vozacku, svaki pjesak koji predje gdje nije zebra ili semafor po 500 km kazne, i mirna Bosna
Bezbeli nikad sjeo / la nisi za volan čim tako govoriš :)
Vozacima "racerima" sa golfom 1 ili 2 ili pak onim napucanim bmw trojkama ili golf cetvorkama i sto idu 120 kroz grad, ne bi lezece postavio, postavio bi kavez koji se zatvori kad auto udje u njeg i onda bacit u rijeku
Vozaca iznervirao Kikanovic