Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bog zna koliko je covjek sati radio
ma po 12 sati smjena u ovim ciganskim firmama
@Finac Radio 22 sata bez pauze mislim spavanje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ova se ograda vise se ne isplati praviti, jadan vozac samo nek je ziv i zdrav.
kako nece slomi ih Erovic,jos ce raditi tri mjeseca djabe zbog ovoga
Jel ih neko tjera da rade kao taksisti? Od baksisa mogu da zarade neciju mjesecnu platu. Voze dobra auta, prijavljeni su, na toplom su. Najlakse je srati kao ti. Covjece niko skole nije zavrsio a svi bi da imate plate po 5000 hiljada i radite po 4 sata. A uostalom ko je rekao da je udes bio zbog umora? Ova krivina je katastrofa.
Odvezen na KUM pa je stigla i hitna..... Sve rečeno
Kada ce se popraviti ograda na tramvajskom stajalistu, neka jaca i bolja koja moze zastititi ljude!?
Svi zaključujete da je zaspao, fino piše izgubio kontrolu nad vozilom, a sudeći po šteti nije sporo ni vozio. Čime dolazimo do zaključka da je brzina bila neprimjerena. Čast normalnim taksistima, ali puno vise ima kretena, koji te ne bi pustili nema teorije, znaju se ubacivati kao da su posebna vozila sa rotacijom a ne taxi. Brz oporavak u svakom slučaju!
Pauze 15 min mala i jedna od 30 min ako se ne vrati vozac na vrjeme ide uplatnica ofbijanje of plate od 20 km pa cak do 50 km pa vidte radite dan ili 3 dana dzaba
Jesi ti radio u ovoj firmi pa znas? A kontam da garant ne radis nista cim visis po klixu citav dan.
Steta sto ce morati sam odplatiti stetu koja je nastala na vozilu jer vozila nisu kasko osigurana tesko je kad pocnu mahati bandere slabo se odmara a puno radi nije beko dzaba odredio koliko profesionalni vozaci smiju voziti
Meni steta sto si krtica ;)
Kada se dolazi Sarajevu u avionima vec se komentarise o sarajevskim taxistima kako su skupi,kako i duplo naplacuju,i svasta i putnici jedni drugima preporucuju kako i skim da se voze,pored GRASA TAXI sluzbe su isto problem grada,pogledajte oni vjecito zure,prozori stalno otvoreni,smrdi u kolima kao i u GRASU.................................
za 12 sati koliko mu je norma mora donijeti 150 maraka. ti ljudi se lome da bi zaradili platu od 800 maraka. znaci mora na nivou mjeseca gazdi donijeti oko 4500 maraka da bi zaradio 800 maraka.
Zaspao momak radi se puno po 12 sati minimalno da bi stigao limit brz oporavak kolega
Ovdje redovno odrade ovu ogradu
i vjerovatno k.....o, odrzavano auto. pa me ne cudi da mu je sve otkazalo, preslo jedno milion kilometara.
A sto niko ne pise da je covjek jucer mrtav lezao u nedzaricima?
Taxisti luduju u saobracaju, ubice sebe i druge za sekundu na semaforu. Tako da trenerke, pusenje, pljuvanje, baljezganje,... postaju nebitni, treba spasavati glavu.