Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na zalost ovo postaje svakodnevnica jer je saobracajna kultura, ne govoreci o konkretnom slucaju, kako vozaca tako i pjesaka ravna nuli. Jedino cemu se nadat' da ce pjesak cim prije biti dobro i proci bez posljedica.
Ma udarit po dzepu i vozace i pjesake!!!!
@Brain_Drain dzep najvise zaboli. Dokazano!
ovolika policija po gradu i opet udesi pa dokle vise vozim 17km/h da mi se ko ne baci pod auto više nikome ne vjerujem
Citroem bez vevih povreda pozvao omara
Za sve su krivi guzovi,ne gledaju ovnovi gdje voze nego bleje u tudje guzove po gradu bleee
Pa dajte, ljudi, pazite malo. Nema jurcanja kroz grad i otvorite četvore oči. Uopšte nije teško. 35 godina vozim, preko 2.000.000 km i još nikad nisam morao da izbjegavam pješaka ili da naglo kočim zbog njega. Stvarno nije teško, samo vozi oprezno i umjesto u radio, gledaj kroz šoferšajbu.
E ako na ovo pucaš minus, onda si stavarno za psihijatriju.
Opet isto... Nista postigli nismo.. Bice jos mrtvih nek nam je bog na pomoci.
Dok se ne riješi obilaznica, biće ovako. Jednostavno je previše auta za ovu infrastrukturu. Plus nervoza, žurba, saobraćajna nekultura...I loš i skup gradski prevoz.
Je li misliš obilaznica za pješake?
vozač od ranije poznat policije sa nekoliko hiljada neplaćenih kazni
Po cemu si to zakljucio? Mozda je pjesak hvatao pokemone,slusao muziku (popularni mangupluk kod seljaka),pretrcavao cestu? Nemoj nikada na prvu tako reagovati,jer nisu svi Rastoderi i Sefici.
@BesposlicarKojiRadi Apsolutno se slažem, a @armanban, kući pišat i spavat.
opet pješak?
pa zar opet...sta reci...koju poruku poslati....
danas sve slijepo pred ociju