Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
100% od prije poznat policiji!
50% polajaca je i prije culo za volvo :D
Kae ni Colin Mcrae nebi se usudio vozit kroz Sarajevo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koja ovdje treba brzina biti da auto završi na krovu. I ljudi se pitaju kako se prevrnuo. U 99% slučajeva brzina i ništa drugo!!
..kada zapneš prednjim kotačem od ivičnjak, momentalno se isti okreću do kraja u stranu na koju si zapeo. 60 kmh je sasvim dovoljno da si upside down.
Kad je klizavo možeš se izvrnut i ako voziš po znakovima ograničenja..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Šiosvr na đale. Živa glava.
Pa kako smije voziti na krovu?
ovo je umjetnost na maloj brzini izvrnut auto kao carapu
Cestitka vozacu pa kroz Ciglane ni 30km po satu nemozes voziti zar nije umjece prevrnuti se da se nije prevrno nebi ga policija ni stigla.....
Ne smiješ više ni udes imati odmah postaješ krkan. Ovo niĐe u svijetu neJma!!! Ni udesa nema, ni karakterizacije.
Nije brzo vozio, nego je nisko letio !
Kazu od prije poznat policiji, a policajac vozio :(
E čuj...manja saobraćajna nesreća...!
"Iz Operativnog centra MUP-a KS kazali su kako je riječ o manjoj saobraćajnoj nesreći u kojoj je na vozilima načinjena materijalna šteta. " Muahahahahahah Loma se izvrn'o na krov :D :D :D
Cesto prolazim ovim putem i haman svaki dan ima kontrola policije... il gore prema stadionu ili ispod mosta a sad su poceli i ovdje bas gdje udes... I kako da policajac sprjeci udes kad divljak za volanom nema etike i morala a bgm i znanja .. jer on ne zna da treba poštovat propise jer je to za dopbrobit i njega samog i svih nas...... :)
trese mi se lada
sta ova budala uradi..da nije naglo skreno i nabio se na trotoar .treba i ovo znat.
Odoše doktori radit vani jer ovdje nema para, a biće ovdje još i gore dok se zdravstveno stanje ovakvih pacijenata pogorša. Šta li je htio vidjeti, jel muško ili žensko, ja majmuna ccc
Sarajevo je grad krkanluka, nisu ceste tolilo lose koliko ima krkana.
Ako je ovo naselje Ciglane, ja sam teletabis. Možda je ulaz u pijacu Ciglane, ali naselje nikako nije. Niti je Ulica Alipašina, copy paste majmuni, niste se ni potrudili da provjerite ispravnost informacija. Ulica je Patriotske lige.
@kitolovac, ajde ti malo naprđuj
@PaulieGualtieri Konju, ovo je Ulica Patriotske lige. Raskrsnica prema tunelu, kod građevinskog, kod Caspera.