Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bilo je samo pitanje KADA ce se ovo desiti ovdje. svaki dan ovuda prodjem autom najmanje 2 puta. SVAKI JxxxPUT NEKO ILI PRETRCAVA ILI HLADNO SETA PREKO CESTE KAO DA NEMA UOPSTE AUTA NA SVIJETU ILI SE SPREMA DA PRETRCI ILI TRCI BEZ GLEDANJA. Ponekad neko saceka da ne bude auta. Za to vrijeme policajac kod raskrsnice obicno veselo zaustavlja i zapisuje auta koja se drznu da skrenu na mozda zuto, nagaze u drugu traku ili mozda zmigavac ne dadnu (sve navedeno ne podrzavam)
I ja, kao pješak, prolazim ovu raskrsnicu svakog dana i slažem se da je potrebno postaviti i kamere i policajca na nju. u 90% slučajeva su krivi vozači, jer zbog kratkog semafora za skretanje od Pofalića prema tunelu vozači prolaze i kroz crveno, a kamoli žuto, a u isto vrijeme ne poštuju prednost koju imaju pješaci kad im je zeleno svjetlo.
da se kladimo da vozac nije kriv...
Vala se i šetaju ko da su već magistrirali...
Na ovom dijelu bi trebalo uraditi pjesacki prelaz....!
Pjesacki prelaza, semafor, ovdje?? i onda opet kilometarske guzve. nadputnjak ili potputnjak za pjesake kao na Stupu, drugo rjesenje nije izvodivo.
Molim vas da pazite sviiii kako vozite i pjesake gdje prelaze jer u ovom gradu svasta se desava niko vise nije siguran ni vozac ni pjesak zato u pamet svima se moze desiti nedo Bog i da djevojka bude uredu ABD
ma ovde prelaze ko budale,daleko je semafor,50 tak metara :P
Ponovo zenska osoba.
bila je tema povodom pretrčavanja na ovom mjestu, daleko semafor
naravno kriva je ona kao i cia,amerika i izrael
Naravno, krivi su takvi debili kao što je kobeky................
reci focanko
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
x2 na pregazene pjesake sljedece sedmice. Zicer mrtvi.