Komentari (347)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saucesce porodici
@babuka100 e onda bi bilo od nase stranke da smo turci i balije
@babuka100 Znači jedva si čekao da neko pogine da guraš svoju primitivnu ideju policijske države i oduzimanja građanskih prava, aferim.
svi pisu treba vece ovlasti policiji a kad plicajac osamari klosara svi pisu treba odpustiti policajca
Po ulicama gaze autima , ubijaju djecu , prebijaju novinare , ubijaju policiju . Bježite iz ove zemlje ovo je Mordor ,gubari su na vlasti nikad bolje nece biti ....
I drugi je preminuo u bolnici užas
Ovo nam je SDA dala..
Kakve veze ima SDA s ovim?
Iskreno se nadam da je ovo kraj ovoj bagri. Ta dva policajca imaju porodice koje su sada napustili i Boga pitaj kako ce opstat.
Ljubo seferovic na aparatima kad je cuo da Dalida burzic predvodi akciju pronalaska izvrsioca ubistva
U Dzalalabadu stanje redovno
U Mostaru raznesen bankomat u Bingo centru, u Sarajevu ubijena dva policajca blizu Bingo centra, auto hrvatskih registracija.... Kako znamo da su krali auto, a da nisu htjeli dići Bingo u zrak? Ispade, pouka, "ne prilazite Bingu"? ??!!!
treba glasat za Stranku Dragog Alaha (SDA) i to je to :)
treba angažovati helikoptere i dronove, vjerovatno ce da zapale onaj crni golf i range rover u kojim su dosli.....negdje u sumi......i tako ih pronaci
ja odlazim odavde ako se sta ne promjeni ... necu da mi djeca odrastaju u ovoj usranoj(korumpiranoj) drzavi.Boze sacuvaj!!Sve pohvatati kriminalce koji su od ranije poznati policiji i adekvatne kazne za sve.Boze sacuvaj!! DOSTA VISE!!!
hahahah pa ti si lud, 25 godina se nista ne mijenja i to fol jos nesto cekas, pa idi...
noćnim policijskim patrolama obavezno da moraju nositi pancir prsluke i bolje naoružanje, ne može se sa jednim pištoljem protiv ovih klošara koji su bazukama naoružani....... :(
Uvesti ograničenje u gradu na 40 km/h !!!!!!! Dosta više zajebancije !!!!!!!!
zabranit SVAKOME voziti auta sa tamnim staklima, kod koga nadje tamna stakla da ima pravo i zakon, polupat mu odmah stakla......DOSTA VIŠEEEEEEEE !!!!!!!
Hoce li sada SDA vlast se pozabaviti ovim pitanjem, nakon 25 godina kontinuirane krade?
Policiji dati takve ovlasti da kad vidi lopova kako krade auto ili bilo sta drugo... ODMAH mu sasuti cijeli rafal u glavu !!!!! A porodici dostaviti račun da plati ispaljenu municiju!!!!