Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je policija pucala onda svaka cast. Samo rokajte momci, ruke vam se pozlatile.
@ama-ja Policija intervenisala nakon dojave da je u toku teška krađa. U razmjeni vatre sa POLICIJOM ubijen je A. T.
treba dvojicu trojicu dobila ubiti, pa će onda vidjeti kad ce na policiju krenuti..Policajacu svaka čast i orden za hrabrost i uklanjanje "smeća" sa sarajevskih ulica..
Šta reći a ne zaplakati.
Na Ilidži je poginulo više građana nakon rata nego u ratu.
Zali boze roditelja . Roditelji su vecinom kolateralna steta
Kako dodje "stabilizirajuca" koalicija SDA-SBB tako je stanje sugurnosti postalo tako sa svako malo razni idioti pucaju na policiju. Znate zasto, jer se osjecaju zasticeno od SDA-SBB stabilizatora.
Allah te nagradio veliki policajče...Želim vam mirnu ruku u budućnosti.
Policija intervenisala nakon dojave da je u toku teška krađa. U razmjeni vatre sa POLICIJOM ubijen je A. T.
Svaka cast policajci. Jedino ste vi jos ostali kojim vjerujem.
Ukratko: Dojavljeno da 4 osobe pljačkaju Amko komerc na Ilidži, nakon dolaska policije pucali na policiju, policija uzvratila vatru, ubijen Nermin Delić, ostala trojica uhapšena od kojih je jedan također i ranjen.
Posto su ovi referendumi aktuelni,itd,,treba ga raspisati za Zakonu o ubijanju na licu mjesta,,za teske kradje,silovanja.drogu,,vise je postenih i normalnih ljudi,nego djubradi sto hoce na lagan nacin do novca..,pa bujrum u kradju onda..
Glasnogovornik de ba.. jel to onaj sto galami puno..
to policijo samo rokaj,nema drugog izlaza
somo je policijsko auto na slici, oni nemaju nista sa ovim...dok ne ustanu, popiju kafu, doruckuju i izadju na teren
jedan manje a i troskovi sudjenja su zaobidjenio ... bravo
Kako su troskovi sudjenja zaobidjeni??
@Glupan98 sta ti mislis?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nisu se mogli dogovoriti ko ima prednost u kruznom toku...
Da li su svi svjedoci ubistva po starom ilidžanskom običaju OBOLILI OD AMANEZIJE ? Ako je tako onda bi mogla biti i saobraćajna, pogotovo ako istragu vodi kantonalno tužilaštvo. Sreća u nesreći da nije ubijen policajac, a ni to na Memićevoj Ilidži nije baš neka rijetkost !