Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kome vise muda pod bubrege prodajete? Sve sto policija uhapsi su sitni dilercici da narodu zamazu oci,a oni nedodirljivi valjaju hors tonama i na tudjoj nesreci stvaraju bogatstvo. Ali doci ce jednom pred Sudca kojeg nece moci podkupiti niti prevariti i platice za svaku suzu majki ciju djecu su uzeli,a tada im ne bih bio u kozi.
ako neko hoće da se narkotiše, nek se narkotiše... to je njegova privatna stvar... isto ko cigare, alkohol, masna hrana, ili religija
Kod nas samo nezaposlenost i zloupotreba narkotika raste...
Ima se i može se ! I šta da radi mlad zaposlen čovjek koji je odjednom došao do solidnih primanja u cunamiju zapošljavanja kojeg su protekle godine izazavali Fadil BAkir i Fahro ? Da se drogira brate slatki ko na zapadu. Sve je to dokaz našeg uspješnog puta na zapad i eurointegracije, povećanja standarada i produžetka životnog vijeka tipičnog glasača SDA !
A sve se nema....
ma kada vidim ko vodi drzavu i kako nas vode, kojim logikama i nacin malverzacija istih dođe i meni da se počnem drogirati.
Dno dna, ljudski otpad - narkomani.
Danas ispusio samo dvije dzoje . Kod mene je zabiljezen pad
@derrvofinci Nemos ti to objasniti ovima , sto je najgore. pozz
@milivanili, biće bolje, pojaviće se će sunce opet u životu. Sa rajom izađi malo na košarku, krenite za vikend negdje u brda na dva dana divljeg kampovanja i malo planinarenja. Duša odmah živne i čovjek se ljepše osjeća., biće ti dobro i bez pomagala u vidu džoja i motanja. Nije sve tako crno. Biće bolje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
norod se drogira mnogo
Legalize it... $$$
MA jeftinije mi je i zdravije motati travu,nego pusiti najjeftinije cigare.A jos ako nana zalijeva redovno,dzaba mi dodje.
Ha ovo je vec na ulici opet,ako nije vec popuseno.Dimilo se po carsiji ovih dana neto previse.
ako neko hoće da se narkotiše, nek se narkotiše... to je njegova privatna stvar... isto ko cigare, alkohol, masna hrana, ili religija
Re fe ren dum!
udara se narod od rahatluka