Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što bi rek'o naš Irfan: "Dobro je pa se sve desilo Iza Hrida,a ne ispred."
Bas sam se pitao koliko ce trebati da neko spomene Irfana...
dobro je odjeknulo....
U javnosti. Mislim da je već uveden sistem par-nepar, već je nenormalna situacija ako se bar tri automobila ne zapale sedmično, te isto toliko oružanih sukoba organizovanih bandi ili pljački. Naravno ovakvom MUPu situacija je zadovoljavajuća, jer je njegova uloga da piše izvještaje tužilaštvu koje ih baca u smeće !
Mangupi koji se vrtu oko kockarnice tu blizu bacili malo jacu petardu (cobra 6 ili 8, nesecam se) i to je to. A novinari odmah kao da je nuklearna roknula.
Očito je da u blizini aktivirane eksplozivne naprave :))) (bombe) živi neki kriminalac, kojeg je neki drugi kriminalac opomenuo za nešto. Trgnuo ga iz sna i podsjetio da mu nešto duguje. :))) Danas se tako radi. Divljaci ne znaju drugačije. Policija bi mogla da se više angažuje i izađe na teren! Bilo je davno krajnje vrijeme. Građani su ugrženi, da li to oni znaju? Hahaa, većeras će Nefić-placebo nas umiriti. Pojavit će se na TV i kazati kako je bezbijednosna situacija u gradu dobra.
Lovci na pokemone.
A ja bombe, ko petarda
culo se dobro
Potomci siledzija,divljak i primitivaca sa planina demonstriraju silu.
ovdje izin amidza živi. fakat lik ok, tako da bezze.
pišonja i žuga...