Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZAŠTO JE NA TEKST SVETLANE CENIĆ NEMOGUĆE OSTAVITI KOMENTARE. JESU LI TO SDA I ONAJ SANDŽO ZABRANILI. SVETLANA CENIĆ NAJSPOSOBNIJA ŽENA U BOSNI I HERCEGOVINI I SAMO GLUP NAROD KAO ŠTO SU BOSANCI I HERCEGOVCI JOJ NE PRUŽAJU PRILIKU. MENE ŠTO SE TIČE JA BIH OVU GOSPOĐU POSTAVILA MOMENTALNO ALI MOMENTALNO UMJESTO FADILA NOVALIĆA ZA PREMIJERKU FEDERACIJE BOSNE I HERCEGOVINE EMINA
@AS1 DA, DA U PRAVU STE, NAROD KAO NAROD, NNAROD ŽELI NEKOGA KO ĆE VODITI DOBRO EKONOMIJU I DA NAROD DOBRO ZARADI, POTPUNO STE U PRAVU, CENIĆKU ,,MINIRAJU,, OVE ORTODOKSNE LOPINE NA VRHU JER VIŠE NEBI MOGLI KRASTI A BOGAMI BILI BI U PO ZATVORIMA, MEĐUTIM TVRDIM DA IH ZATVOR ČEKA GARANTOVANO ZAMO JE PITANJE PRIJE ILI POSLIJE.
stani ba koga ti zajebavas? SDA da zabrani komentare na taj tekst, pa da mogu zabranili bi na tekst o Novaliću. Definitivno neko je zabranio komentare, a to je onaj za koga radi Cenić i garant i ti!!!! Stoga ne rise i ne spinuj svega ti!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
golub przio jaja na oku;)