Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti je Golf, izvrno Mecku na krov....
ocigledno da je mercedes kriv, nije golf... fino se vidi da mu covjek jos sklanjao
sto je najgore erekcija im nije dugo trajala
u pravu si,i meni je isto muka kad kazu da je Sarajevo velegrad ili glavni grad a u stvari selendra,odmah mi dodje da idem iz svog grada zapadno od Sarajeva
pogledaj samo mraka kad ulaziš u tunel,to nema nigdje,samo sam cekao da SE OVO DESI
loše slike brate
Bilo kuda, Golf II svuda. :) Slucajnost? I think not. Najubojitije vozilo na nasim cestama, sklanjao se on ili ne. :/
KAD MI NAPISU DA JE VOGOSCA SARAJEVO JA BI POKUPIO PRNJE I OTISAO IZ SEHERA GRADA
Žiku žandara levata ! Svijet kasni na posso a oni lagano cigare puš.e,ku.ra.c nam p.ušil.i ! Trebali su još kafu pristavit,mate.ri im ga pristavim ! 1.3.1.2.
Uvijek kad prolazim kroz ovaj tunel, pogotovo naveče, jeza me hvata i sve čekam kad će neki idiot u nekom terencu iskočiti ispred mene...majmuni kupe velika auta i misle da mogu preskakati druge učesnike u saobraćaju kako im se ćefne..kada se utvrdi ko je preticao u tunelu, oduzeti vozačku DOŽIVOTNO!!!
Nije sandzo garant! @gradjanin - nema diskriminacije, jer ako zabrane sve preko 90 konja, sandze nece moci biti ni suvozaci u autu (svaki se mjeri s 1000-ma konja)
Igre bez granica..
Zakonom treba zabraniti voznju automobila izand 90ks....
mora da je bilo žestoko,cim je uspio prevrnuti mercedesa teskog 3 tone..
NAPRIJED PRIMITIVCI ! NABIJEM VAM SESTRU U PI ŠALO !