Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šošoni se ne kreću u grupama nego u čoporima....
Kakva vam je ovo slika života vam??
-Babo ga ucio da trenira na drugima.
Manjeg grada, a vise sranja nema na svijetu.
@hocemo da zn... Ma ništa ti ne treba da znaš, niti te treba zanimati, pošto sada svi živimo u \"zlajinoj utopiji\" zvanoj \"Drzava za covjeka!\", ha-ya!
Je li pretučeni Srbin ili Hrvat?
Sta je sa Adom Smrkom, Maglicem i ostalim narko dilerima? Uhapseni po 10 tacaka optuznice (otimacina, reketarenje, Droga, zelenastvo, ucjena itd..) a eno vec hodaju po gradu slobodni. A interesantno - Medijski nigdje popraceno! HOCEMO DA ZNAMO ZASTO SU PUSTENI NA SLOBODU???
inace su se p i c k e po sarajevu tukle grupa na jednog ili pistolj... zalosno i bolesno
vidi ovog iznad lajkovo sam sebe...hehehehe
Ništa novo u kasabi.
ROĐENI U NASILJU - ŽIVE NASILJE..TRENIRAT ĆEMO BORILAČKE I NEMA DRUGE PA KO KOGA...
Dok god policija bude ovako \"radna\" (čitaj: vozala se u golfovima sa uključenom klimom, nikome ne podnosila izvještaje o svom (ne)radu i sl.) biće ovoga još i više. Nažalost.....
e,tako smo ti mi u Sjenicu isto opasni...ja kad krenem bre,ne bojim se nasiljnika aa doo,jado..a, jel ima livada ovđe neka da ovca pasu travu... hihihihi
to je carsija, uvijek bila i bice !
@sta??? seljak jedan, ti znas sta je selendra. doslo jedan... molim te raspitaj se za naselja po starom gradu!
nista novo- c i j e na tor.ba
OVAKO KUKAVIČKI MOGU NAPAST JEDINO GLUPE SANDŽAKLIJE,NAVIKLI U ČOPORU PO GUDURAMA OKO SJENICE OVAKO NAPADAT.HEHE