Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio sam tu, vidio sam sve, pobili se jer se nisu mogli sloziti oko raspleta knjige "Stranac", Albert Camusa, H.N je tvrdio da je to egzistencijalna poruka nihilisticke prirode dok je Dž.A. tvrdio da je to poruka nade i u vise navrata mu spominjao prozor sa upaljenim svijetlom na kraju knjige.
hahahahahahahahahahah
Eto razloga za fajt. Potpuno opravdano. Apsolutno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Uber......
od ovih sranja mi se sere odo do hale seronje :D
Samo kod nas
Nema vece mrake od taksista.
Čuj legalni taxisti? Šta oni trebaju uraditi da im se oduzme licenca? Da ubiju klijenta i vozaju mu glavu na haubi. Kakvih likova ima u SarajevoTaxiju, ne bi im dao da naplaćuju ulaz u wc, a nepredstavljaju grad u kontaktu sa turistima...
Teretiti goniče koji imaju odgovornost u izazivanju te nesreće.
balkan je to ... u stvari bosna je to... u stvari inat je to ...u stvari nisu ni ovi taxsisti med i mlijeko ....u stvari hebiga....
UBER ALLES
uCi uCi uceram ti, nepismeni provokatoru!
Fini neki ljudi...
Daj ne lažiteda se to može dogoditi u Sarajevu.
Taxisti sa štanda na autobuskoj stanici su najveći lopovi u gradu Sarajevu. Zato njihove usluge ne treba koristiti, nego 50 metara dalje od štanda na prvoj raskrsnici zaustaviti bilo koji drugi taxi.
Ma nista cudno, inace naucili su oni tako misle mogu sve, za njih pravila ne postoje. Od kulture voznje pa do kulture ponasanja, na jako niskom su nivou.
Siguran sam da 99% taksista ima najmanje pistolj u autu, sve je to go klosar i papak...
Ko kaže da je zemlja okrugla ?
pa i nije okrugla, neravna je i coskasta
https://www.youtube.com/watch?v=z-VD613ucyE
PRIKAŽI ODGOVORE (1)