Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Morel se gasat vozacine, zamuda vas sve povjesat stoko maloumna
mora se obiljezit sve novo urađeno osatcima guma i dijelovima auta!!!
Obojica su imala 50+ godina tako da ne seri
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne na nove sine baksuze
Sto se mene tice nek rade i duplo od predviđenog al da bude kvalitetno. A svi smo svjedoci kakvi su temelji i procesi ovdje bili. Treba priznati kad neko radi pravilno a ne traziti dlaku u jajetu radi borbe za prevlast.
#ZaBakira Da se SDA pitala nove šine bi bile 2300g
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ZID STAVIT PA NEK UDARA U ZID
nekad bile Golf 2 a sada Golf 6 smeta po putu vrijeme ucinilo svoje
Ne na kvalitetne kineske shine. Osjetljivo je to ko i sve kinesko :) I na kvalitetni pijesak. Ali stani nema pijeska. A rekli da je ovo zavrsio najbolji EU ministar. Odmah da vrati plaketu. A onaj sto mu je dao plaketu da mu vrati pare :)
Ovo namjerno sda klipan neki da shebe šine
Martinele ugradit' duž glavne džade!
Ja debila
Da je novca zbog ovakvih idiota najbolje bi bilo da je pruga podignuta na stubove, nema stajanja na raskrsnicama, ovako ce svako malo neko na šine, neko u tramvaj, pa ponovo pjeske gazi.
Ups mogao ga je tramvaj jos pokupiti. Joj nije jer ovo jos nije zavrseno, a ka'ce ne zna se. Nije diplomant sa Sokoca dao novi rok i novo obecanje. A bas i izgleda onako ko zavrseno
Trkači,debili,stoka,najgore što drugoga zaje..e ,ošteti i naprave ljude invalidima
Ima li nam gdje testera stete hahah
Ovo u prosjeku 20 do 23 god. Ma dspi malo zesta i kontaju gabozadamu uhvatili...
Ako se vlasti ne obračunaju sa ovim trkačima i to rigorozno treba ih kažnjavati na izborima. Dosta je terora napušene nedonoščadi za volanom. Jesu li vam oni važniji od građana i države.
Stoka
Ko ce drugi nego debil s golfom
Testna vožnja po novoj prugi