Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čudo mene ovde nema?!
gledaj koke na slici br 4
momak iz golfa je uradio narko test i bio je pozitivan sto je i navedeno
dejdo ako si umro, pomagaaaaaj
Ne daj se djedooo
hahahahahahha
Zakon FBiH: Za vožnju pod utjecajem alkohola (više od 0,3 promila alkohola u krvi), nepropisno pretjecanje, kao i prolazak kroz crveno svijetlo predviđena je kazna od 200 do 700 KM, kao i oduzimanje vozačke dozvole u trajanju od tri mjeseca do godinu dana.
Oni na niha, a ovi na njiha!!! Upucala majka crnu vunu u sijedu runju, a tramvaji prolaze kroz remizu, kroza te i krozaNJ. Ptica leti, a jazavac lebdi. Sve to je rezultat zelje za osvetom, podove brisu prosvjetom. Al\' ne lezi vraze, posten svijet laze, pucajte svuda i po svemu, neka barjak se viori i grah zagori!!!
Dozvoljeno je 0,05, prema tome to 0,19 nije u dozvoljenim granicama.I tih 0,05 je dozvoljeno dok se ne desi belaj,u tom slučaju je otežavajuća okolnost.Samo da znaš šta te čeka kada budu odmjeravali tamo.
antifriz Nefić HAHHAHAHAHAHAHA
Ja sam jedan od ucesnika ove nesrece, nisam bio na cumu, niti sam bio pod narkoticima momak iz pola je odbio test isto kao i ja, istina je da sam \"napuhao\" 0.19 sto je u dozvoljenim granicama. Auto je moje a ne posudjeno i nisam se trkao za trke postoji autoput gdje se gleda ko je brzi ako se ne varam... momak sa polom je prosao kroz crveno sto ce snimci i pokazati tako molim vas da se ne spekulise dalje
Garant ti je jaran bio pri sebi cim nije vidio ni semafor, ni auto, a i refleksi su mu za 10! a jos nesto, nemas ti meni sta pricati, neupuceni majmune, kad vozac golfa cak nije ni bio na CUM-u!!
Sta ce se trkati u polu SDI motor HAHA\'
Vozac pola u krvi je imao 0,00 alkohola, dok vozac golfa je imao 0,19 u krvi alkohola, a pri tome je bio pod uticajem nakotika, sto je dokazanu u CUM-u !
Svi smo mi navikli na to da pored nas po cijeli bogovi dan prolijecu maloumnici koji misle ako vise stisnu gas da ce im od toga jaja porast. i onda se desi ovako nesto i ljudi koji nemaju pojma sta je bilo komentarisu i pisu nebuloze. svako ko ima IQ veci od sobne temperature ce skontat o cemu se radi kad kazem da se vozac pola nije htio testirati na opijate, pa me onda i ne cudi sto je punom brzinom kad je proletio kroz crveno udario momka ni krivog ni duznog. za one koje zanima zasto su auta udaljena ovoliko; polo kad je udario u golfa okrenuo ga je i odbacio do znaka, gdje je udarivsi u njega tek se zaustavio.
ovim trkačima subotnjim ne treba oduzet vozačku, treba im aute oduzimat...
meni samo nije jasno kako je doslo do kontatka izmedju ova 2 auta koji su poprilicno udaljeni kako se vidi na slikama... kako su se sudarili ?