Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raja ne zna da vozi unutrasnjom trakom kruznog toka. Hvala prijatno!
Neznaju prvenstvo prolaza ko 8ma i gdje...to je velik problem.na raskrsnicama i kruznim..To sjedne za volan i misli zna vozit..
Vratite semafore, ne ide kruzni tok kod nas
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Klixe sto ne napises detaljno kad vec pises...Kaze sudarila se dva vozila...zasto ne napises inicijale...ili prezime.Prezime je Genjca.Rodjak halida genjca skrivio udes jer je uzeo prvenstvo vozilo.Sve se desilo na kruznom toku.Naletio na covjeka koji nije htio stat jer je covjek ima prvenstvo a ovaj ludak gruno u njega.Hiljdau je djelova na cesti.Nije ovo prvi put da genjac uzima prednost-a ni prvi da uzrokuje sudar.A napravit ce ih jos.SDA policija stiti svog djubretara.
Pa taj frajer svaki dan udes napravi? Ili je zaebancija
Vanjska traka se moze koristiti za svaki izlaz,drugo je sto to nama nije logicno i sto je nidje veze.Ali je tako.Kad si u vanjskoj ne mozes pogrijesit.Isto kao sto ne mozes pogrijesit ako ne uzmes tabletu (jer ne znas kontraind.),dok ipak mozes pogrijesit ako je uzmes.Ovi iz unutrasnje (neki je koriste da sjeku) se ne mogu iskljucit od ovih koji koriste vanjsku (sto iz straha, sto iz neznanja, sto iz nemara).Ali ima i ovih iz unutrasnje koji ne gledaju vanjsku,nego sekund prije bi se iskljucio.
Pa kojom brzinom voze ljudi u kruznom, cetvrtom??
Steta, dobra dva auta unistena a dvojke im se smiju!!
Opet rodjak od Halida Genjca
slučajno sam se našao tu 10 sekundi nakon sudara Passat je vozio 120 na ulazu u kruzni tok sa autoputa covjek u Audiju ni nakon 5 min nije svjestan bio šta se desilo nadam se da će svi biti dobro...
mogao je ovaj pasat brze ja mislim
Inžinjeri sami, to zastoj stoka bahata napravila nikad kuci doci
Ako imas imalo bolje auto, stadnes na semaforu, kad vidis pored sebe, badzo ga turira znoj noz lice mi curi, a ti hladan ko spricer, svjetlo se pali njegove gume gore ostavlja te u prasini, ceka te na narednom svjetlu sav pun sebe zadovoljan sto te je olesio, uvidjevsi to ostavlja te na miru polako Po gasu odlazi, ispo si mnogo pametniji Niko nije poginuo..
Ne kontam.
Ne kontas svakodnevnicu?
kod nas kruzni treba da bude s jednom trakom. u periodu od 15 do 17 sati sva pravila kruznog padaju u vodu jer je guzva i jedva se ziva glava izvlaci. stave kruzni precnika 10 metara i lafo dvije trake pa onaj u unutrasnjoj ne moze smotat puni krug
Tužni tok
Podrinjske, sandzacke seljacine nece nauciti sta je kruzni tok jos 50g, to se glupo rodi pa ga hebi
Krkanluk to ti je..u.kruzni tok ulaze sa 60 km na sat.....pljas.
to se lagano riješi sa ležećim policajcima na ulaznim trakama
Dolazis na kruzni tok, horizontalna signalizacija ti govori, desna traka za prvi i drugi izlaz, lijeva za 3 i 4. Vertikalna signalizacija kaze, sva vozila u kruznom toku imaju prvenstvo prolaza. To ima ispred svakog kruznog toka u Sarajevu. Sad imaju lole koji bi da sve stane kad su u lijevoj traci, onda pametnjakovici koji kruze u desnoj traci, najgori su kabadahije koje uzimaju prvenstvo prilikom ulaza, pa se ovi iz lijeve ne mogu bezbjedno iskljuciti.
Vala i ovi vozači misle ako stisnu po gasu,da su frajeri Vozači su največi klošari,izuzev pojedincima koji voze normalno