Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izgleda da su obojica mislila da imaju prednost
Očekivano. Ova i raskrsnica koja se nalazi u produžetku ulice su "čudne" za naše vozače i znak stop očigledno nije dovoljan razlog da se zaustavi. Više puta mi se desilo da me na njima kreteni pretiču kada se zaustavim na stopu. Uz to, poprilično su nepregledne i eto preduslova za ovakve havarije
@Velja62916 Jeste. Bitno je šta je njima "logično", nije bitno kako je regulisana.
KAŽNJAVATI KORIŠTENJE MOBITELA TOKOM VOŽNJE!!!!!!!!!!!!!!!! Ljudi moji pa odoše glave, ode život. J.... vas i poruka i poziv i sve. Zar ne može to sve malo sačekati??? Uozbiljite se jer trenutak nepažnje dovede do ovoga
Ne gledaju se znakovi, a ni ne poštuju se (a mnogi ih ni ne znaju protumačiti), drka se po mobitelu i gleda se "samo da ja brzo prođem".
Na znak STOP treba obavezno stati, jer nije bezveze postavljen. Ljudi, poštujte pravila kad ste za volanom, to vas ne košta ništa, a mnoge će sačuvati belaja. Da svi pazimo kao što ne pazimo, ne bismo imali ovakve slučajeve. Da SVI pazimo, nikad ili veoma rijetko bi došlo do nesreće.
CISTO FINGIRANJE HAHAHAHA NAJBOLJA LOKACIJA ZA TAKVE POSLOVE A INACE I VEC PROVALJENA HAJ VOZDRA
PolupLi se lojavhi 😄😄😄
@PrazanBurek lojava je vagina one krscanske pasuljare sto je tebe okotila i odgojila mrtvih ti se nayebbem
Djavo na putu. Tablice 666
bravo majstori. sad poceli ovako namjestati nezgode :D
dobro je da imaju vazdusne jastuke
Posle Drinske i Dzemala Bijdica najgora ulica, najgori put a na stranu sto kod nas svi imaju prednost, pravili desne strane, nailazik na put da pravom prvenstva su salo slovo na papir.
Drinsku dovode iz regiona djecu sa fakulteta da vide sta je fus i sta je smece gradjevina
nema gore od drinske
nagradna igra u SA , ko vidi presretaca :D pa ne znam sto su ih i kupovali i narodne pare trosili ako ih ne koriste , Balavci su osioni i bolje da kaznu dobije nego da glavu izgubi
@gooUser1587499464 Pa hoće li presretači iskakat na sred raskrsnica i podmetat se da spriječe udese kod oduzimanja prvenstva prolaza matereti?!
@gooUser1587499464 Ima presretača na ulici, nerijetko ih vidim. Ali ih nema u jutarnjoj i popodnevnoj špici kad se ide na posao ili vraća s posla. To bi zaista bilo suludo (mada bude i tu tona materijala za saobraćajnu policiju).