Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce deduka na naj,,ebe...a oni balavci sto svakodnevno pucaju,,, ce i dalje da pucaju...
Definitivno najistinitiji komentar. Neznam dali da se smijem ili .....
..pametan se uči na tuđim, a budala, na svojim greškama.... ..nadam se da je djevojka ipak naučila kako NE TREBA rukovati pištoljem ;-)
Osamdesetrododišnji - koliko je ovo godina?
Ja kokose i dide, nasao matori ohrdani pokazivati pustolj djetetu od glavu mu ga treba slupat jbo mu on mater
Ona je odmah privedena u klinicki centar, hahahah, joj novinara!
Stari maher hahahah
sace dedici u cuzi pokazivat kako se krese u guzu
Treba nalupat onog sto je njemu pokazivao ☺
"Izvini 'sine', sjeba me Parkinson!"
Ovaj pokazivao kako se stručno koristi pištoljem a bi sam ne zna, pa koji levat. I eto dedo jadni mora u ćuzu ići zbog nestručnosti, zanima me kako je preživio 2 rata (1 Svjetski, i ovaj naš) kad ne zna iz pistolja pucat. Bože dragi, ali evo i dokaza da ima u BiH dosta oružjaa koje treba zaplijenit i uništit.
Zna li neko ko je djevojka ?? Kako se zove ??
nemoj više nikom ništa pokazivat , svega ti :)
prakticna nastava lol
cuvajte se naoruzanih penzionera
Kako dedo puca? Nista novo, kod nas ionako svi se bave onim za sto nisu ni strucni nit ovlasteni pa me ne cudi da je dedo propucao unuci nogu, dobro je prosla, sto bi bilo da jos dedo dobro vidi....
Monty Pyton
Osjetljiv kod dede obarac.