Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vozač putničkog vozila kriv 100% bahatost , neznanje i ne pridržavanje saobračajnih propisa , bezobrazluk prema drugim učesnicima u saobračaju kazne podebljati jedno 10 puta ,pa ko ne zna vozit ili neče po pravilima a ne možeš platit , bujrum pješke i svima če nam biti bolje ima posla za policiju na cesti 24 sata za ne povjerovat , ali policija spava
Hoče, hoče, kako neče!
Oduzeo prvenstvo troli. Standard. Tako meni sviraju oni iza kad cekam da iz suprotnog smjera prodju sva auta a ja im samo pokazem srednji prst. Sviraj mami. Sta trebam ugroziti svoj zivot a i tudji jer se ti iza mene ne mozes strpiti par sekundi?! Zato se desavaju sudari jer bosnjo je sinonim za primitivizami nekulturu.
U Jalalabadu stanje redovno