Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jutros poledilo pravo u Rajvosa. Budite oprezni ljudi.
Djevojka iz srednje trake prelazi u desnu i udara u autobus , sigurno je neiskustvo presudilo . A djevojk neka se ne sikira auto ce se popraviti nek njoj nije nista .
Ovaj je makar stajao na proširenju,inače kada je špica ujutro ,stanu na sred,ceste ,mrsko im da skrenu na proširenje.Ovaj je gledao kud se magla vija da ne vidi BUS
Da je držao propisano odstojanje ovo se ne bi desilo! Osim ako mu je automobil neispravan.
Djevojka je skrenula iz srednje trake u desnu , i zakucala se u autobus , sigurno je htjela prikociti ali nije bila dovoljno spretna , nesikustvo je presudilo . Vidio sam sve svojim ocima .. poyy
Čitam komentare i ne mogu da se načudimI sve da je vozač autobusa stao na pola trake .uvaljivo se......nebitno kriv je ovaj što da je zguza udario.Da je idario u atobus sa srane mogao bi reči da je vozalč autobsa kriv na neki način al ovdje je sve čisto.
A gdje su mu zracni jastuci ???
glasam da ovo bude najbolja slika ovogodisnjeg SFF-a :)
Vozaci centrotransa po gradu redovno stanu na stajalista tako da ostavi pola autobusa na cesti jer mu se lakse ukljuciti...
nije nego ne moze od parkiranih vozila skroz uci
@kingg I kad moze nece, ovako mu lakse ne mora cekati da se ukljuci, samo nastavi voznju...
Jednom sam se vozio na istom mjestu desnom trakom ravno 50 na sat, autobus stoji na stajalistu i bez ikakvog zmigavca ili gledanja u retrovizor se poce ukljucivat a ja 5 metara iza njega. Morao sam na srecu pobjeci u sredisnju traku i jedva sam zivu glavu izvuko. Misle lole ako imaju prednost da mogu odrezat retrovizor i ne gledat na njega uopste.
Sto puta sam jedva izbjegao udes sa seljackim vozacima autobusa u Sarajevu. Nisu culi za retrovizor, likovi se ukljucuju sa i iz autobuskog stajalista ko da su jedini na cesti. Plus ne znaju ni uci na stajaliste, zauzmu i stajaliste i susjednu traku kojom se drugi voze pa ljudi moraju manevre izvodit i bjezat u sredisnju traku.
Svaki drugi vozač bulji u telefon … samo pogledajte oko sebe danas
nije se zabio, majmune nepisneni, nije igla, nego je udario u autobus
eno odma oce da terorisu precjednika
Srce sarajeva
Siguran sam da je za ovu nesreću i onu jutros na Pofalićima kriv romobil. Njih treba zabraniti i strogo kontrolisati, sva će nam auta, bandere i ljude slupati.