Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok dodje policija mogu stici do mostara pjeske
U njujorku se svaki dan desi po par ubistava a mi se cudimo sto se neko potukao
Meni žao što snimka nije bolje kvalitete. Trebao je ovaj šta snima uletiti u tramvaj za bolji video snimak.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
to je ta metropola. gdje je onaj sto govori sigurnost na nivou, balavci teleskop palice nosaju svako drugo auto ima folije na prednjim staklima ? gdje je zakon ...sada nova vlada nek sve smijeni
U new yorku se pobiju svaki dan ljudi i bude tona ubistava a vi pljujete grad radi jedne tuce koju su zapoceli migranti
Iskreno ne vidim nikakav problem da neko nosa palicu za samoodbranu. Ne bi vidio nikakav problem ni da se nosa vatreno oruzje, tad bi ovi klosarcici iz kladionica i shisa barova dva puta razmislili sta ce im se desiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nije Policija nego Pola-Lica
nista strasno, samo mala razmirica oko dnevne cijene maramica i ponude koja je dogovorena da ne bi bilo prevelike potraznje :-)
A gras fol instalirao kamere u tramvaje hahaha jest al one iz Jumba za 3 KM da se lopov malo trzne.
1. Beograd 1,7 mil 2. Zagreb 792 875 (podaci 2011) 3. Skoplje 680 000 4. Sarajevo 420 000 Grad 250.000 5. Novi Sad 310 000 6. Ljubljana 270 000 (podaci 2011.) 7. Banjaluka 250 - 300 000 nije bio popis 8. Niš 250 000 9. Split 220 000 (podaci iz 2011 - 178 000 ali ima tu nekih problema oko uključivanje neke opštine da ili ne u Split) 10. ? tu je velika gužva možda Priština 200 000 (podaci 2011.)
Dodje mi do odem iz ovog grada, a onda se sjetim da ovoga ima u i Minhenu, Berlinu, NY...
@IvanCelan upravo. Raja misli med i mlijeko mimo bih.
MARSH U SANDŽAK
Uopste nije tacno da su bili migranti nego su bili indijanci iz Sarajeva djeca koja samo klosaraju po ulici.A posto policija koja je naravno posle 10 min od KAKO su otisli indijanci dosla morali su da svale na migrante da ne budu oni (policajci) krivi iz vise razloga.Tucu kad sam vidio bila je katastrofa ali eto djeca klosaraju tako ta cetiri momka koja su se potukla mogli su se poubijati al nmvz bitno da su izbori danas.
Žuri8
Sve dok ne padne mrtva glava nije to nista.. hocemo mrtve glave izbjeglicke hahHHHah
Balavurdija se potukla.
Nesuglasice su počele još dok su bili u biblioteci i raspravljali o temeljnim načelima kapitalizma. Ovo u tramvaju je samo logičan nastavak te rasprave...
Drago mi je sto vidim da pripadnici Arjanske (i nadmocne) rase tuku smrdljivu divljoistocnu stoku
AKO VAM JE ZAO MIGRANATA VODITE IH KUCI. IMA JEDAN FILM U KOJEM UPRAVNIK ZATVORA DA BI POKAZAO SVOJU LJUDSKOST ODVODI PRESTUPNIKE KUCI SVOJOJ(NJIH 4),A ONI MU ZA UZVRAT TE LJUDSKOSTI SILUJU ZENU NA NJEGOVE OCI,A NJEGA VEZU ZA STOLICU I TO ISTO GLEDA. TAKO I VI ZALITE ARAPE,A ARAPI SU NOMAD,ODNOSNO MARVA-STOKA. RUSENJEM SDA DIREKTNO DEPORTUJETE MIGRANTE IZ BIH JER SU IM ONI ZASTITNICI.
Stoka malena nevaspitana. Umjesto knjiga ono palicu nosa.
Spavas li mirno sexy selmo