Jedna osoba povrijeđena
0
Sarajevo: Pucnjava na Vojničkom Polju
Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas sam se zabrinuo, nisu vala ima 2 dana.
divlji zapad oni se makljali u Hadžićima ovi pucali, sto je zanimljivo u tuči na Ilidži i ovoj pucnjavi akteri su Romi - Garava brigada Švrakino selo 1992. :))
Pa jel se zove vojnicko polje... Sta ce drugo raditi negqo pucati po njemu...
Pljuc Pljuc ISLAMSKA POSLA Hrrrrak PLJUC
samo nek se puca,mi smo naviknuti na to,s tim smo odrasli...
inace je ovo vojnicko polje
joj snimka svaka cast, sve se vidi, cak se moze odrediti i stan odakle je snimano, jos daje okrenuo u facu svoju....
Evo banke cigane moj ...
Primitivizam sa 24%. Jos se naglasava da su u pitanju Romi da neko slucajno ne pomisli da su balje. Boze kulturne nacije. Slinavci zarozani jedni. Mi smo za vas Englezi.
jojjjj jeb te moj cojeeekkkk...
Takva ulica na Vojnickom /Saraj polju ne postoji. A snimak ...
Ovo nisu romi bili, sarajlije kad neko napravi nesto u SA prvo im je reci bez informacija ili su sandze ili romi... najveci problem prave upravo sarajevski klosari kao sto su i pucali...
Kako ste maloumni tako? Sandze, Romi, vaki i naki. Kakite protiv nijh, kakite protiv Zenicana, protiv Hercegovaca, protiv dijaspore itd. Jel toliko vazno koja je etnicka pozadina od pocinilaca? Sta ako su to bili slucajno Sarajlije? Da li je vama svejedno kad nas hrvati isto ovako po Jadranu, sve pod jedan konac stave (da smo vi vak i naki)?
Maknite tu zadnju recenicu, hocete da nadju ko je slikao pa da mu prebroje rebra...
Ovi ljudi nisu uopste romi
ulica je u Nedjaricima a ne na vojnickom samo toliko
IMAJU ILI SU IMALI ISTU ZEGALJKU . DOBRO BI SE UVRIJEDIO KADA BI TI KAZAO KO JE .