Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je pa nema vise od 275.000 stanovnika. Ovo da je milijunski grad bila bi pljacka svako dva sata, sucnjava svako 6 a ubojstvo svako 10 sati. Malo, ali vrijedno .D
@kiksi10 nosimo ti punu kutija vibratora za zenskog roditelja .... da se ti i mⒶmⒶ mozete igrati ...
da imamo oruzja ko amerikanci bio bi masakr svaki gori nego u columbine
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
nista novo u Sarajevu
Opet Lazarevski klosar mali!
Ima li igdje vise primitivizma sto vjerskog sto opsteg kao ovdje na klixu? Kod vas "doslja" su cudni obicaji koje ste donjeli iz vasih pizdojebina odakle ste sljegli. Znaci, ako zensko za musko kaze nesto pozitivno "garant je guzio" cim tako prica.... Uzas.
Joj ovog Sarajeva, divlji zapad pa hajd..
Racije, racije i samo racije.Spriječiti dotok ilegalnog naoružanja u grad i učestalim pretresima oduzimati ilegalno i neprijavljeno naoružanje. Dok se ovom pitanju sistemski ne priđe sa svih državnih razina, pucnjava će biti naša sve izvjesnija svakodnevnica.
Mejtas, Bjelave ....koji je dio grada slijedeci?
dobrinja,alipasino
----- Prilikom upotrebe oružja došlo je do oštećenja obližnjeg stana, ali na svu sreću nije bilo povrijeđenih osoba. Koalicija SDA-SBB izuzetno stabilna, Irfan Nefić poručuju da je i sigurnosna situacija ZADOVOLJAVAJUĆA ! DABOGDA mu vako bila kući !
Sigurno "kockaste" glave slavile neciju zenidbu jal' udaju.
Opreeeez! Oprez Bjelave!
Nisu sandze,nisu istocna bosna ne mogu da vjerujem ?
braca pedervski
Oprezz.,oprez Bjelave ,dolaze vam obrijane glave celaveee
Sigurnosna situacija zadovoljavajuca. Vaš Irfan. PS Mirno spavajte
Irfo friško ofarban.
Pustite Sadina da ih rijesi !!! Manje ce pucati i glumit po Sarajevu dok god bude likova ko Sadin !!!
deset sigurnosnih agenacija, pa ovako, sta bi da je jedna samo bilo ne smijem ni pomisliti ....
ahhahahaha
š'a ima?
Ništa ih ne tražite je ko zna koji put bi bio da ih hapsite i puštate gamad jedna korumpirana. Policija puna kriminalaca.
@g.Naprdjivach prosipaš se bezveze kada znaš da ovakvi ne primirišu suda već ih se oslobodi jednim pozivom samo je bitno da imaju nekoga u policiji.Na sudu stoji hrpa gorih slučajeva.
@Sumnjivo lice policija lisi slobode 24 sata , posle spada pod nadleznost tuzilasta , stim da policiska uprava obavesti tuzilastvo i oni odlucuju o pustanju ,