Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvjek se obrukamo da kad ce stoka da nas srozava u svemu ?? gdje je murija pi.cka li im ma.terina neradnicka...
Vazda konja ima, đaba
sta svi s.e.r.e.t.e o navijacima pogotovo vi sa hz nikovima nemojte se kriti ovdje po forumima i prozivati nas..otidzite na neku utakmicu, ne samo u Sarajevu vec i van grada.Dozivite policijsku brutalnost i torturu, dozivite da se vracate sa utakmice i da vam neko razbije prozor u busu ili kombiju..Vidjeli smo sad u Cetvrtak ko je navijac.. majku vam svima pokazite se toj finoj gradskoj raji uzivo
sto smo se obrukali,sto dizu tri prsta u Pragu jel to?
narkomanska posla
Dobro su prošli..mogli su nekog sandžu srest
je.bes cehe gdje su cehinje ??
e makinenu hakinenu idi ba beri sljive iza kuce pa ih donesi u sarajevo. uz tvoju podrsku cu kvalitetno prdit od tvog seljackog voca. posto sam zahvalni sarajlija dam ti kospu da žvačešššš i crva u tegli za uspomenu :P
Ne zanm zasto me rijec Bosnjo asocira na goovno.
F U J, F U J, F U J stoko BALIJSKA. STID ME ŠTO SAM MUSLIMAN.
nema vise gospode u sarajevu!
nema vise gospode u sarajevu!
Ovi torpedovski primitivci su unistavali i stadion na kojem su podstanari, a ne da napadnu upravu kluba koji im je dao peticu. I nasa drzava je kriva jer se u cijeloj Evropi zabranjuju klubovi koje je osnovala zloglasna tajna policija jedinoi kod nas Torpedo i dalje normalno egzistira i bruka nas na svakom koraku.
GDJE STE INTERNET HULIGANI
prcijan vas sisus, sto nedojete se u sirokii .curcit
E radi ovakvih pojedinaca, a Bogami ih ima dosta mi se ne ide vise na utakmice. evo trenutno imam 2 karte u dzepu razmisljam bil otisao kad ovo procitam. Halo balavci napuseni, bez roditeljskog nadzora, lijecite svoje frustracije negdje u teretani, ganjajte neki sport rekreativno ako nista, citajte knjige retardi mali, a ne pusite se ferhadijom sa svojih 60 kg tjelesne mase:)
Sta drugo ocekivati od pitara nego da brukaju grad i drzavu. Zaboli njih za grad Sarajevo kad ih 90 posto dolazi iz nekih vukoyyebina.